Thian de Vries laat Glory links liggen: Debuut bij bekende vechtsportbond Nieuws
Nieuws

Thian de Vries laat Glory links liggen: Debuut bij bekende vechtsportbond

Thian de Vries laat Glory links liggen: Debuut bij bekende vechtsportbond

Thian de Vries, een van de gevaarlijkste en veelzijdigste kickboksers van Nederland, staat voor een grote nieuwe uitdaging. Op 11 oktober zal de ongeslagen Enfusion-kampioen zijn debuut maken bij Karate Combat, tijdens het prestigieuze KC 50-evenement.

De vechtsportorganisatie, die bekendstaat om zijn mix van full-contact karate en elementen van moderne vechtsporten zoals MMA, is enthousiast over de komst van De Vries.

Karate Combat: Een nieuwe wereld voor De Vries

Karate Combat is geen standaard vechtsportcompetitie. Het combineert de traditionele technieken en waarden van karate met een moderne, intense vechtstijl die ook invloeden heeft van sporten als MMA. De wedstrijden worden gehouden in een speciale arena, "The Pit", en bieden een visueel spectaculaire show met gebruik van geavanceerde technologieën. UFC-legende Bas Rutten is een van de initiatiefnemers van de organisatie, die nu onder leiding staat van Asim Zaidi.

Het toevoegen van Thian de Vries aan hun vechters-stal is een grote zet voor de organisatie. "Dit evenement wordt een topper. Daar hebben we voor gezorgd… En wie anders moeten we meenemen naar de pit dan Thian de Vries," schrijft Karate Combat op hun sociale media. Het geeft aan hoe groot het vertrouwen is in de Nederlander, die bekendstaat om zijn vernietigende kracht in de ring.

Ongeslagen record en brute kracht

Thian de Vries komt naar Karate Combat met een indrukwekkend ongeslagen record van 24-0. Waarbij maar liefst 95% van zijn overwinningen door knock-out zijn behaald. Zijn brute kracht en vechttechnieken hebben hem tot een van de meest gevreesde vechters in de Enfusion-competitie gemaakt. Veel mensen dachten dat zijn volgende stap naar Glory Kickboxing zou zijn.

Dit is een van de grootste kickboksorganisaties ter wereld. Maar De Vries gaf eerder al aan dat hij nog wat meer ervaring wilde opdoen voordat hij die stap maakt.

Een nieuw tijdperk voor Thian de Vries

Het debuut van De Vries bij Karate Combat markeert een nieuw tijdperk in zijn vechtsportcarrière. Hij betreedt nu een wereld waar het niet alleen gaat om knock-outs, maar ook om het beheersen van de unieke regels van karate en het snelle tempo van de gevechten in "The Pit". De vraag is nu of De Vries zijn kracht en veelzijdigheid kan inzetten om ook in deze arena ongeslagen te blijven.

Met zijn debuut op KC 50 belooft het een spektakel te worden voor de fans, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws