Topkickbokser Mo Jaraya krijgt eigen onthullende docu: 'Snel te zien' Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Mo Jaraya krijgt eigen onthullende docu: 'Snel te zien'

Topkickbokser Mo Jaraya krijgt eigen onthullende docu: 'Snel te zien'

Mohammed Jaraya zal zich van een heel andere kant laten zien in de documentaire die over hem gemaakt is. Een onthullende blik achter de schermen waar de kickbokser zelfs over zijn tijd in de cel spreekt.

Als een van de grootste kickbokstalenten ooit schopte Mo Jaraya het tot het wereldpodium bij Glory na een succesvolle carrière bij Enfusion. Er werd veel verwacht van de Marokkaanse topvechter maar zijn avontuur bij Glory stopte in 2019 na een succesvolle wedstrijd tegen Massaro Glunder op Glory Collision 2.

Daarna raakte Jaraya in de problemen met justitie en verdween kort in de cel. Tot nu toe heeft de kickbokser en nit veel over losgelaten maar dat zal in zijn Docu anders zijn. De teaser beloofd alvast flink wat onthullingen.

Recentelijk maakte Jaraya een succesvolle comeback in Oostenrijk, en de fans hopen op een terugkeer naar Glory. Deze vrijdag zal deze live gaan op Youtube en is gemaakt door Kallie onder andere bekend van Parra TV.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws