Nieuws

Topkickbokser Tayfun Ozcan: 'Winnen is weer leuk geworden'

Tayfun Ozcan, een bekende naam in de kickbokswereld en een van de beste kickboksers die rondloopt, heeft na een zware periode een frisse blik gekregen op zijn leven en carrière.

In een openhartig interview met ChampsTalkTV vertelt hij hoe hij na moeilijke tijden meer waardering heeft gekregen voor de kleine momenten, zowel in als buiten de ring.

Tayfun Ozcan doorbreekt de stilte over zijn zware last

Ozcan heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat voor zijn kiezen gehad. Hij vertelt hoe hij met een zware last rondliep, iets wat hem zowel fysiek als mentaal raakte. “Er waren dagen dat het allemaal te veel leek,” zegt hij, terwijl hij terugblikt op die tijd. Maar ondanks die moeilijkheden gaf hij nooit op. Door zijn vechtlust heeft hij zichzelf weer omhoog weten te trekken en staat hij nu sterker dan ooit in de ring.

Nieuwe blik op het leven en de sport

Na die zware periode is er iets in Tayfun veranderd. Hij geniet nu van elk gevecht, elk trainingsmoment en zelfs de dagelijkse dingen. “Vroeger zag ik het als iets vanzelfsprekends, maar nu weet ik hoe waardevol die momenten eigenlijk zijn,” deelt hij. Zijn verhaal laat zien dat zelfs de sterkste sporters worstelen met tegenslagen. Maar dat doorzetten uiteindelijk loont.

De toekomst van Tayfun Ozcan in Glory Kickboxing

Tayfun is niet van plan om het rustiger aan te doen. Sterker nog, hij wil nog veel meer bereiken in Glory Kickboxing. Hij is vastbesloten om nieuwe titels te veroveren en zichzelf keer op keer te verbeteren. “Ik heb nu echt het gevoel dat ik mijn beste versie ben,” zegt hij met een glimlach. Fans kunnen dus nog veel van hem verwachten in de toekomst.

Zijn verhaal inspireert niet alleen andere sporters. Maar iedereen die een zware periode doormaakt. Tayfun Ozcan laat zien dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel als je maar blijft vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws