🎥 Topkickbokser Thian de Vries over Glory en ONE championship: 'Ben al gevraagd' Nieuws
Nieuws

🎥 Topkickbokser Thian de Vries over Glory en ONE championship: 'Ben al gevraagd'

🎥 Topkickbokser Thian de Vries over Glory en ONE championship: 'Ben al gevraagd'

Thian de Vries werd afgelopen weekend Enfusion lichtgewicht kampioen in Dordrecht en kan rekenen op de interesse va grote vechtsport organisaties die hem willen inlijven.

Beter als Thian de Vries komen ze niet zei een insider recentelijk, nuchter en een kracht om rekening mee te houden. afgelopen weekend bewees De Vries het maar weer eens door ongenadig toe te slaan en de Enfusion titel te claimen.

De prestaties van De Vries blijven niet onopgemerkt en Glory heeft hem al gevraagd voor deelname aan de lichtzwaargewicht Grand Prix va 8 juni. "Ik was al gevraagd voor de Grand Prix", zegt De Vries tegen ChampsTalk die aanwezig waren in Dordrecht.

Ik Kies de Juiste Organisatie

"Ik kickboks nog niet zo lang, maar wellicht met een jaar dat ik overstap, naar Glory of ONE Championship." Voor Glory is dit een tegenvaller dat een vechter niet gelijk toehapt, maar de Vries wil eerst nog beter wil worden en zijn verdere opties te verkennen.

ChampsTalk die een goede verstandhouding heeft met veel vechters en razend populair is met haar videokanaal is vaak op pad met vechters zoals de Vries. "Wat je wel vaker ziet is dat er allerlei wannabe's opstaan die dergelijke kanalen willen kopiëren. Maar deze jongens zijn meesters in hun werk. Niet voor geld zoals anderen, maar puur voor de sport", zegt een topcoach.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws