Topvechter wil bekende social media pestkop klappen na bedreigen Paige VanZant Nieuws
Nieuws

Topvechter wil bekende social media pestkop klappen na bedreigen Paige VanZant

Topvechter wil bekende social media pestkop klappen na bedreigen Paige VanZant

De spanning loopt op in de vechtsportwereld nadat voormalig Bellator MMA-vechter Austin Vanderford publiekelijk een gevecht heeft aangeboden aan Dillon Danis. De uitdaging komt nadat de vrouw van Vanderford, voormalig UFC vechter en OnlyFans model Paige VanZant, kritiek uitte op Danis in een interview.

Het drama begon eerder deze week toen VanZant, die bekend staat om haar carrière in zowel MMA als boksen, in een interview zei dat Danis geen "echte vechter" is. VanZant bereidt zich momenteel voor op een bokswedstrijd tegen Elle Brooke.

Zwaar dreigement

Danis reageerde op de opmerkingen van VanZant met dreigementen om persoonlijke informatie over haar te onthullen, wat volgens hem haar huwelijk zou kunnen schaden.

Vanderford, de huidige partner van VanZant, nam het donderdag op sociale media voor haar op. Hij daagde Danis uit tot een gevecht in de kooi (MMA) of de ring (boksen).

"Dillon, man," schreef Vanderford op Instagram. "Laten we gewoon vechten. De opmerkingen van Paige lijken je te hebben geraakt. We hebben ongeveer hetzelfde gewicht. We kunnen boksen of doen wat je maar wil."

Ga geen moeite doen

Vanderford voorspelde al mogelijke reacties van Danis. Hij vermoedt dat Danis zal zeggen dat Vanderford niet populair genoeg is om een gevecht met hem de moeite waard te maken.

Danis staat bekend om zijn provocerende gedrag op social media. Zoals eerder gemeld, klaagde Nina Agdal, de verloofde van YouTuber Logan Paul, hem vorig jaar aan. Volgens Agdal leidde het online pesten door Danis tot vernedering, emotionele schade en reputatieschade.

Vanderford daagt Danis uit om te stoppen met online vechten en zijn woorden in daden om te zetten. Of Danis de uitdaging zal aannemen, is nog onduidelijk.

Dreigt VanZants huwelijk gevaar te lopen door online ruzie?

De online vete tussen Danis en VanZant roept vragen op over de impact van sociale media op relaties. De dreigementen van Danis om persoonlijke informatie te onthullen, tonen een donkere kant van online communicatie.

Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn voor VanZant en Vanderford. Mogelijk zal het koppel hierover in de toekomst meer duidelijkheid scheppen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws