🎥 Topvoetballer Balotelli stapt over naar kickboksen: daagt UFC-legende uit Nieuws
Nieuws

🎥 Topvoetballer Balotelli stapt over naar kickboksen: daagt UFC-legende uit

🎥 Topvoetballer Balotelli stapt over naar kickboksen: daagt UFC-legende uit

Mario Balotelli, voormalig enfant terrible van de Premier League, zorgt opnieuw voor opschudding. Naast zijn carrière in het profvoetbal lijkt de Italiaanse spits 33 jaar een nieuwe passie te hebben ontdekt: Muay Thai.

Balotelli bracht recent video's naar buiten op social media waarop te zien is hoe hij traint in een Muay Thai gym. Hij slaat en trapt op pads, bokst met handschoenen aan en doet zelfs mee aan een lichte sparringssessie. De video's werden vergezeld van de nonchalante bijschrift: "Funny sparring" (Grappige sparring).

Uitdagende tweet aan UFC-Legende 

In een andere video tagt Balotelli onverwachts UFC-legende Israel Adesanya. Dit kan worden opgevat als een uitdaging aan de 34-jarige vechter. Adesanya staat bekend als een van de beste vechters aller tijden in de UFC.

Hij was maar liefst drieënhalf jaar middengewicht kampioen (2019-2022) en heroverde de titel in april 2023 door te winnen van Alex Pereira. Onlangs verloor hij de titel echter weer aan Sean Strickland.

Vurige Personage: Van Voetbalveld naar Octagon?

Balotelli staat bekend om zijn temperamentvolle karakter. In het verleden kwam hij regelmatig in het nieuws door controversiële acties zoals het afsteken van vuurwerk in zijn huis en kleedkamer.

Het is onduidelijk of Balotelli's interesse in Muay Thai serieus is of dat het om eenmalige grap gaat. Zijn uitdagende tweet aan Adesanya wekt echter wel suggesties. Zou de voormalig topvoetballer wellicht dromen van een carrière switch naar de UFC?

Of dit werkelijkheid wordt, valt te bezien. Eén ding is zeker: voetballer Balotelli weet hoe hij de aandacht op zich gevestigd kan krijgen, zowel op als buiten het voetbalveld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws