Trump verbaast vriend en vijand met Khabib opmerking Nieuws
Nieuws

Trump verbaast vriend en vijand met Khabib opmerking

Trump verbaast vriend en vijand met Khabib opmerking

Donald Trump de voormalig Amerikaans president heeft onverwacht een keuze gemaakt voor zijn favoriete UFC-vechter. Tijdens een live stream onthulde hij dat Khabib Nurmagomedov de titel verdient.

De wereldkampioen UFC Khabib Nurmagomedov,heeft een onverwachte fan in de persoon van Donald Trump. De voormalige Amerikaanse president heeft tijdens een live stream op Kick bekendgemaakt dat de ongeslagen Rus zijn favoriete UFC-vechter aller tijden is.

Trump, een bekende liefhebber van vechtsport, is regelmatig aanwezig bij UFC-evenementen. Hoewel hij vaak lof krijgt van vechters, heeft hij nooit eerder zijn favoriete vechter onthuld. Dit terwijl Colby Covington al jaren beweert deze titel te dragen.

Trump’s lievelingsvechter is niet wie je denkt

Tijdens het gesprek met Adin Ross op Kick deelde Trump zijn bewondering voor Nurmagomedov. "Ik denk dat Khabib het is. Khabib stond op 29-0, toen overleed zijn vader en stopte hij. Hij verloor volgens mij nooit een ronde. Hij vocht meerdere keren en verloor geen enkele ronde. Ik ontmoette hem twee gevechten geleden toen ik met Dana binnenkwam... Ik sprak met Khabib en hij zei: 'Jij bent de man die de oorlog kan stoppen', refererend aan de oorlog in Oekraïne en Rusland," aldus Trump.

Hoewel Trump beweert dat Nurmagomedov nooit een ronde heeft verloren, is dit niet helemaal correct. De Rus verloor één ronde tegen Conor McGregor en één tegen Justin Gaethje. Toch blijft het een indrukwekkende prestatie dat hij slechts twee rondes verloor in zijn hele UFC-carrière.

Trump’s keuze voor beste aller tijden

De verklaring van Trump komt als een verrassing, aangezien Colby Covington al jaren claimt de favoriete vechter van de voormalige president te zijn. Maar Trump koos dus voor Nurmagomedov, onder de indruk van zijn vaardigheden en dominantie.

Nurmagomedov beëindigde zijn MMA-carrière met een ongeslagen record van 29-0 na een tweede-ronde submission over Justin Gaethje op UFC 254 in 2020. Hij verdedigde zijn lichtgewicht titel drie keer en was de langst regerende UFC lichtgewicht kampioen ooit, van april 2018 tot maart 2021. In zijn carrière versloeg hij onder anderen McGregor, Gaethje, Dustin Poirier, Rafael dos Anjos en Edson Barboza.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws