Twee supergevechten in 2024! Jake Paul vs Nate Diaz en Francis Ngannou vs Deontay Wilder Nieuws
Nieuws

Twee supergevechten in 2024! Jake Paul vs Nate Diaz en Francis Ngannou vs Deontay Wilder

Twee supergevechten in 2024! Jake Paul vs Nate Diaz en Francis Ngannou vs Deontay Wilder

Francis Ngannou tegen Deontay Wilder en Jake Paul tegen Nate Diaz zijn gevechten die op de rol staan van de PFL. Deze matches zouden zorgen voor veel spanning en sensatie.

PFL CEO Peter Murray heeft gesproken over spannende ontwikkelingen in de wereld van Mixed Martial Arts. Hij onthulde dat er gesprekken gaande zijn over twee supergevechten in 2024: Francis Ngannou tegen Deontay Wilder en Jake Paul tegen Nate Diaz.

Nate Diaz overweegt $15 Miljoen aanbod om tegen Jake Paul te vechten in de PFL

Er is speculatie dat Nate Diaz een aanbod van $15 miljoen overweegt om het op te nemen tegen Jake Paul in de PFL. Dit zou een opwindende toevoeging zijn aan de kaart van de PFL, waarbij beide vechters op dezelfde avond in actie komen.

Voorspellingen voor de Supergevechten: Diaz vs Paul en Ngannou vs Wilder

Experts voorspellen dat Nate Diaz, Jake Paul zou kunnen verslaan door middel van een submission in de eerste ronde. Wat betreft het gevecht tussen Francis Ngannou en Deontay Wilder, wordt er gesuggereerd dat Ngannou Wilder zou kunnen domineren, vooral gezien de indrukwekkende kracht van zijn lowkicks.

PFL's Ambitieuze plannen om UFC's dominantie te doorbreken

Met deze potentiële supergevechten en overname van concurrent Bellator MMA lijkt PFL zich te richten op het aantrekken van een breder publiek en het verhogen van hun zichtbaarheid in de vechtsportwereld. Door het binnenhalen van grote namen en het organiseren van high-profile gevechten, positioneert PFL zich als een serieuze concurrent voor de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws