UFC Champ Pereira na sensationele Judo worp viraal op social media Nieuws
Nieuws

UFC Champ Pereira na sensationele Judo worp viraal op social media

UFC Champ Pereira na sensationele Judo worp viraal op social media

Kort voor het aankomende UFC 302 evenement in New Jersey, deelt voormalig PFL-kampioen en tweevoudig olympisch goudwinnaar Kayla Harrison haar judotalenten met de wereld. In een trainingssessie gooide ze niemand minder dan de huidige UFC licht zwaargewicht-kampioen, Alex Pereira, moeiteloos op de mat.

Harrison maakte eerder dit jaar haar langverwachte UFC-debuut op UFC 300. Daar versloeg ze voormalig kampioen Holly Holm in de tweede ronde via rear-naked choke submission. Op hetzelfde evenement verdedigde Pereira met succes zijn licht zwaargewicht-titel door Jamahal Hill in de eerste ronde knock-out te slaan.

Tussenstop op weg naar titelgevecht?

Harrison wacht nog op haar volgende UFC-partij, maar dat weerhield haar er niet van om haar judotalenten te tonen. Na haar overwinning op Holm werd ze ervan beschuldigd een interim bantamgewicht-titelgevecht tegen Ketlen Vieira te hebben geweigerd. Inmiddels richt ze haar blik op de huidige bantamgewicht-kampioen, Raquel Pennington.

De video van Harrisons judowerp op Pereira ging viraal op social media. Fans waren onder de indruk van haar kracht en techniek. Sommigen zien dit zelfs als een statement richting Pennington, in haar race om de bantamgewicht-titel.

Pereira met drukke toekomst voor zich

Ook Pereira heeft een druk schema voor de boeg. Naast een mogelijke rematch tegen voormalig kampioen Jiri Prochazka, wordt hij genoemd als gegadigde voor een titelverdediging tegen de opkomende Magomed Ankalaev. Daarnaast zou hij zelfs een overstap naar de zwaargewicht-divisie overwegen, met een droomgevecht tegen Jon Jones in het verschiet.

Het is nog onduidelijk wie Pereira als volgende tegenstander krijgt, maar één ding is zeker: de toekomst ziet er voor hem spannend uit.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws