UFC icoon wil boksen tegen Jake Paul: 'Overleeft hij niet' Nieuws
Nieuws

UFC icoon wil boksen tegen Jake Paul: 'Overleeft hij niet'

UFC icoon wil boksen tegen Jake Paul: 'Overleeft hij niet'

José Aldo keert op 4 mei 2024 keert terug naar de octagon voor zijn laatste gevecht op zijn huidige UFC-contract. Also neemt het op tegen Jonathan Martinez tijdens UFC 301 in Rio de Janeiro. Dit gevecht kan mogelijk het einde van Aldo's carrière in het UFC betekenen maar er zijn ook andere opties.

Aldo zegt dat hij na zijn gevecht met Martinez een beslissing zal nemen over zijn toekomst in de UFC. Hij staat ook open om later dit jaar te gaan boksen en ziet een gevecht met Jake Paul of Mike Tyson wel zitten. Als Aldo zal boksen met Jake Paul is de vrees dat deze het niet zal overleven, Aldo staat bekend als een beruchte vechter.

Mogelijk boksgevecht met Jake Paul

"Ik heb het UFC een paar maanden geleden verteld dat ik dit gevecht wilde doen en dan wilde kijken hoe ik presteer", aldus Aldo. "Op basis daarvan zal ik een beslissing nemen. Ik kijk naar een groot boksgevecht ergens dit jaar, maar we zullen hier later met het UFC op terugkomen na mijn gevecht met Jonathan Martinez."

UFC icoon wil boksen tegen Jake Paul: 'Overleeft hij niet'
Jose Aldo

Drie bokswedstrijden tijdens afwezigheid van UFC

Tijdens zijn pauze uit de UFC heeft Aldo drie bokswedstrijden gehad met twee overwinningen en één gelijkspel. Hij vocht bijna tegen Floyd Mayweather, maar dat gevecht ging helaas niet door. Nu richt hij zijn blik op andere mogelijkheden, waaronder Jake Paul en Mike Tyson.

"Het gevecht met Floyd Mayweather was bijna rond", zegt Aldo. "Ali Abdelaziz was aan het onderhandelen, maar ik weet niet wat er is gebeurd. We konden niet vechten in Saoedi-Arabië. Maar er is dit jaar een groot evenement op Netflix met Jake Paul en Mike Tyson. En wie weet tref ik later de winnaar. We zullen zien. Er zijn veel opties."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws