UFC-icoon Ngannou's comeback onzeker: Coach geeft emotionele update Nieuws
Nieuws

UFC-icoon Ngannou's comeback onzeker: Coach geeft emotionele update

UFC-icoon Ngannou's comeback onzeker: Coach geeft emotionele update

Francis Ngannou's plannen voor een MMA-comeback lijken voorlopig op hold te staan. Volgens zijn coach, Eric Nicksick, richt Ngannou zich momenteel volledig op herstel na het verlies van zijn jonge zoontje die maar 15 maanden oud mocht worden.

Ngannou waagde zich vorig jaar met wisselend succes in de boksring. Hij leverde een spannende partij tegen Tyson Fury, maar werd later op dominante wijze verslagen door Anthony Joshua.

Nicksick geeft aan dat de focus nu ligt op mentale en emotionele genezing. Hoewel de wens om terug te keren naar MMA er nog steeds is, is het welzijn van Ngannou's prioriteit. En is het niet zeker wanneer de topvechter een comeback maakt en waar.

Ondersteuning en broederschap

In een interview met The MMA Hour deelt Nicksick een ontroerend moment dat hij met Ngannou beleefde. "Hij keek me aan tijdens het avondeten vorige week en zei: 'De volgende is voor Kobe'," vertelt Nicksick, verwijzend naar Ngannou's overleden zoontje. "Dat raakte me diep."

Deze uitspraak toont Ngannou's motivatie om terug te keren naar de vechtsport. Hij wil zijn volgende gevecht opdragen aan zijn zoon. Nicksick benadrukt het belang van steun in deze moeilijke tijd.

"Het was gewoon fijn om hem thuis te hebben", zegt hij. "Hem te knuffelen, zonder veel te hoeven zeggen, gewoon naast hem te zijn en hem te laten praten en uiten. We hebben gehuild, geknuffeld, gelachen - dat zijn de momenten die je hebt met een broeder als hij. Ik ben blij dat hij thuis is."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws