UFC in Oorlog met Fans! Topvechter Aspinall kiest kant Nieuws
Nieuws

UFC in Oorlog met Fans! Topvechter Aspinall kiest kant

UFC in Oorlog met Fans! Topvechter Aspinall kiest kant

Tom Aspinall is er klaar voor om te vechten tegen wie dan ook, en wanneer dan ook, als de UFC in juli terugkeert naar Manchester. Hij snapt echter wel waarom Britse fans boos zijn op de organisatie wat betreft de starttijd van het evenement.

UFC 304 vindt plaats op 27 juli in de gloednieuwe Co-op Live in Manchester, Engeland. Naar verwachting zal Aspinall op diezelfde kaart zijn interim zwaargewicht titel verdedigen. Het probleem voor lokale fans is echter wanneer Aspinall's gevecht zal plaatsvinden.

Aangezien het evenement dezelfde starttijden hanteert als Amerikaanse pay-per-views, zullen de laatste paar gevechten pas in de vroege uurtjes van zondag plaatsvinden. Aspinall reageerde op zijn YouTube-kanaal op een vraag van een fan over dit onderwerp.

UFC 304 Starttijd veroorzaakt problemen

"Nou, als atleet, als vechter, maakt het eerlijk gezegd niet zoveel uit," zei Aspinall. "Misschien moet ik een paar weken van tevoren om die tijd wakker worden en trainen, of gewoon opblijven, wat dan ook. Ik ben al meerdere keren over de hele wereld gevlogen en heb in verschillende tijdzones gevochten, dus zo erg is het niet."

"Maar als fan die het live wil zien, vind ik het absoluut verschrikkelijk. Ik denk dat het gewoonweg niet eerlijk is tegenover de fans, niet eerlijk tegenover de Britse fans." Aspinall die vaak met Glory kampioen Rico Verhoeven traint won de interim titel met een knock-out in de eerste ronde tegen Sergei Pavlovich op UFC 295 in november vorig jaar.

Hoewel hij meeleeft met zijn lokale fans en graag zou zien dat het evenement op hun specifieke tijdzone wordt gehouden in plaats van zich te richten op het Amerikaanse publiek, is Aspinall wel opgetogen dat de organisatie terugkeert naar Manchester.

Aspinall eist aanpassing starttijd

"Natuurlijk is het overwegend een Amerikaans publiek, dus ik begrijp dat ze aan hen willen verkopen," legde Aspinall uit. "Maar waarom kunnen ze het dan niet 's middags verkopen - wat onze avond is? Waarom kunnen de Amerikanen het niet 's middags kijken? En de Britse fans, de Manchester fans, de Europese fans, kunnen allemaal naar dit evenement vliegen [en] deze nieuwe arena uitverkopen."

"Ik bedoel, het gaat sowieso uitverkopen. We zijn erg, erg, erg, erg gezegend met een pay-per-view evenement in Manchester. Erg gezegend. Maar Britse MMA, laten we het op Britse tijd doen."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws