UFC kampioen Jon Jones geraakt door arrestatie en ontslag! 'Het is een familie ding' Nieuws
Nieuws

UFC kampioen Jon Jones geraakt door arrestatie en ontslag! 'Het is een familie ding'

UFC kampioen Jon Jones geraakt door arrestatie en ontslag! 'Het is een familie ding'

Jon Jones de UFC zwaargewicht kampioen heeft zijn eigen portie problemen met de politie wel gehad, nu is het zijn broer en NFL-ster Chandler Jones die in de problemen is geraakt. De Las Vegas Raiders hebben NFL-ster Chandler Jones, de jongere broer ontslagen na zijn recente arrestatie.

Chandler werd afgelopen week in het Clark County Detention Center opgesloten en blijft daar volgens TMZ Sports. Details rondom zijn arrestatie zijn onduidelijk, maar er zijn rapporten die suggereren dat het te maken heeft met het schenden van een bestaand straat en contactverbod.

Het nieuws komt kort nadat Chandler Jones een verontrustende post op sociale media deelde, waarin hij leek te breken terwijl hij sprak over Josh McDaniels en Aaron Hernandez. Naast de bovenstaande video richtte Chandler zich ook tot Raiders-hoofdcoach Josh McDaniels in een Instagram-bericht: "Het is een schande dat ik een topsporter ben met 112 sacks in de NFL en dat ik tijdens het seizoen zonder duidelijke reden naar een lokale sportschool moet gaan om te trainen, dit is voor mij onbegrijpelijk, Josh, en dat weet je, je moet doen wat juist is."

Jon Jones gaat hier ook last van krijgen

Volgens berichten van NFL.com heeft de Raiders Chandler Jones inmiddels ontslagen. Hoofdcoach Josh McDaniels zei: "Het is een persoonlijke situatie en een privékwestie. We hebben ermee omgegaan en ik ga er niet over praten." Ook Jon Jones heeft zijn portie ellende met de politie gehad, werd hij al eerder opgepakt met drank achter het stuur. Ook na een vermeende mishandeling van zijn vrouw kwam Jones in de problemen. Jones zou naar verluidt flink geraakt zijn door de arrestatie van zijn broer.

Chandler, 33 jaar oud, die in 2015 een Super Bowl won met de New England Patriots, had in 2022 een contract van 51 miljoen dollar getekend bij de Las Vegas Raiders. De Raiders-organisatie bracht een verklaring uit waarin ze zeiden dat ze "hopen dat Chandler Jones de zorg krijgt die hij nodig heeft. Hij, zijn familie en alle betrokkenen zijn in onze gedachten."

Volgens nieuwsberichten was Chandler recentelijk tegen zijn wil opgenomen in het ziekenhuis door het Las Vegas Fire Department en later naar een gedragsgezondheidscentrum gebracht. De Jones-broers hebben niet veel geluk in Las Vegas gehad. Dus misschien is een verandering van omgeving alles wat Chandler nodig heeft om weer op het juiste spoor te komen. Critici claimen dat het wangedrag in de familie Jones zou zitten, een uitspraak die niet geheel op zijn plek is volgens fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws