UFC-ster Conor McGregor haalt weer eens flink uit! 'Het stelde geen zak voor' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor haalt weer eens flink uit! 'Het stelde geen zak voor'

UFC-ster Conor McGregor haalt weer eens flink uit! 'Het stelde geen zak voor'

Conor McGregor was geen fan van de bokswedstrijd tussen Jake Paul en Nate Diaz en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken.

Paul versloeg Diaz, die twee keer tegen McGregor heeft gevochten via een unanieme beslissing in een 10-ronde bokswedstrijd in Dallas eerder deze maand. Hoewel Diaz de wedstrijd verloor, behoorde het moment van de avond toe aan de voormalige UFC-vechter, die hintte naar het toepassen van een guillotine choke op Paul in de late ronden van het gevecht.

Terwijl de MMA-gemeenschap Diaz prees voor de zet, was McGregor er niet van onder de indruk

"Wat voor guillotine," vroeg hij in een interview met Matchroom Boxing. "Kreeg hij het voor elkaar? Heeft hij het afgemaakt? Waarom heeft hij het niet afgemaakt? Wat heeft hij verdomme gedaan? Hij wikkelde zich om zijn hoofd. Als je de gilly hebt, maak het af, maat. Hij heeft niets gedaan", zei Mcgregor. "Ik was niet onder de indruk van beiden."

McGregor en Diaz verdeelden de winst in twee headliners tijdens hun gedenkwaardige rivaliteit, waarbij Diaz de voormalige tweedivisie UFC-kampioen domineerde in hun eerste ontmoeting bij UFC 196 in maart 2016. In de herkansing vijf maanden later bij UFC 202 won McGregor met een moeizaam bevochten meerderheidsbeslissing.

Op dit moment is "The Notorious" te zien als coach in het huidige seizoen van The Ultimate Fighter, en wordt verwacht dat hij het zal opnemen tegen rivaal-coach Michael Chandler in wat McGregor's eerste optreden in de Octagon zal zijn sinds hij een TKO-verlies leed in de eerste ronde na een stopzetting tegen Dustin Poirier bij UFC 264, na het oplopen van een nare beenblessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws