UFC-ster Khabib Nurmagomedov betaalt miljoenenboete Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib Nurmagomedov betaalt miljoenenboete

UFC-ster Khabib Nurmagomedov betaalt miljoenenboete

Voormalig UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov heeft een aanzienlijke belastingrekening en boete van $3.4 miljoen betaald aan de Russische Federale Belastingdienst.

Dit bedrag stond open wat ervoor zorgde dat de Russische autoriteiten hem nauwlettend in de gaten hielden. Volgens een bericht van het Telegram-kanaal SHOT is de schuld nu volledig voldaan.

Terugtrekking uit de MMA-wereld en geruchten over comeback

Khabib die in 2020 zijn vertek uit de vechtsport aankondigde lijkt zich sindsdien te hebben gericht op andere interesses. Zoals het fokken van schapen en het ontwikkelen van mobiele netwerken. Hoewel hij aanvankelijk afstand leek te nemen van de wereld van Mixed Martial Arts (MMA) dook hij de afgelopen maanden weer op om zijn vrienden en familieleden bij te staan als coach.

De speculaties over een mogelijke UFC-comeback kunnen echter worden beëindigd nu Khabib zijn financiële verplichtingen heeft afgehandeld. Zijn terugkeer naar de MMA-wereld lijkt momenteel geen prioriteit te zijn voor de 35-jarige vechtsportlegende.

Steun van de Nurmagomedov familie en gemeenschap

Usman Nurmagomedov, de ongeslagen Bellator-vechter en familielid van Khabib, sprak tijdens een recente persconferentie over de impact die Khabib heeft op zijn omgeving. "Voor ons is dit een geschenk van God," zei Usman. "Mensen zoals Khabib zijn zeldzaam. Zijn kennis van MMA is ongeëvenaard, en wanneer hij in het kamp is, verandert alles. Je leert zoveel en groeit als persoon dankzij zijn begeleiding. We zijn enorm dankbaar dat we Khabib in ons leven hebben."

Khabib beëindigde zijn carrière met een perfecte 29-0 record. Inclusief 19 overwinningen door een stoppage. Zijn nalatenschap als een van de grootste vechters in de geschiedenis van de UFC is onmiskenbaar en zijn impact reikt verder dan alleen zijn prestaties in de octagon.

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws