UFC-ster McGregor in opspraak na foto's met blondine Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor in opspraak na foto's met blondine

UFC-ster McGregor in opspraak na foto's met blondine

Conor McGregor, de beruchte UFC-ster, is opnieuw in opspraak geraakt na de publicatie van foto's waarop te zien is dat hij de bloemetjes buiten zet met een blondine.

De 35-jarige Ierse vechter, vader van vier kinderen, leek op de beelden eerst de toenadering van de onbekende vrouw af te wijzen, maar later lijken de zaken anders te liggen. De foto's, die als een lopend vuurtje rondgaan op social media, hebben voor flink wat opschudding gezorgd onder zijn fans.

Feestvierder tijdens Sturgis Bike Week

Eerder deze maand dook er een video op van McGregor tijdens de Sturgis Bike Week, een evenement waar hij aanwezig was in verband met het BKFC-gebeuren, waarvan hij mede-eigenaar is.

De video liet een feestvierende McGregor zien, ogenschijnlijk in zijn element. Wat echter begon als een ogenschijnlijk onschuldig moment, is nu uitgemond in een controverse. In de video leek McGregor aanvankelijk een opdringerige blondine op afstand te willen houden.

Uitgelekte foto's roepen vragen op

Later uitgelekte foto's vertellen echter een ander verhaal. De beelden tonen de blondine, gekleed in een kort broekje, zittend op de schoot van McGregor. De innige pose heeft tot verontwaardiging geleid onder zijn fans, die de situatie beschouwen als verraad aan zijn verloofde, Dee Devlin, de moeder van zijn kinderen.

Hoewel er geen bevestiging is van wat er precies is voorgevallen tussen McGregor en de vrouw, zijn veel fans teleurgesteld en uiten ze hun afkeuring op sociale media. Of de foto's geen AI zijn is ook niet duidelijk, tegenwoordig zijn veel bekende personen slachtoffer van deepfakes. Of McGregor met een verklaring komt is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws