UFC-ster McGregor schiet te hulp: Verlamde vechter krijgt groot geldbedrag Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor schiet te hulp: Verlamde vechter krijgt groot geldbedrag

UFC-ster McGregor schiet te hulp: Verlamde vechter krijgt groot geldbedrag

Ryan Curtis, een professionele mixed martial artist met een record van 6-4, heeft tijdens een training afgelopen donderdag "levensveranderende verwondingen" opgelopen.

De Ierse vechter werd opgenomen in het ziekenhuis met een gebroken nek, gebroken rug en een ontwrichte wervelkolom. Momenteel heeft Curtis verlammingsverschijnselelen in zijn benen en linkerarm.

Intensieve zorg en ondersteuning

De vedergewicht vechter, die een tweejarige dochter heeft, ligt momenteel op de intensive care in het Royal Victoria Hospital na een operatie voor zijn verwondingen. Curtis stond gepland om op 24 februari te vechten tegen de Italiaanse vechter Davide Scarano voor de Cage Conflict-titel.

Gemeenschap komt samen voor Curtis

Leah McCourt, een teamgenoot van Curtis, is een GoFundMe-inzamelingsactie gestart voor haar vriend. UFC-ster Conor McGregor heeft £25.000 gedoneerd aan de campagne. De inzamelingsactie beschrijft de ernst van Curtis' situatie en benadrukt zijn positieve levenshouding en vastberadenheid om deze nieuwe uitdaging te overwinnen.

De verwondingen betekenen dat Curtis nooit meer zal kunnen doen wat hij het liefste doet: vechten en trainen in MMA, een sport waaraan hij zijn leven heeft gewijd sinds zijn elfde. De inzamelingsactie is bedoeld om fondsen te werven voor revalidatie, essentiële behandeling, herstel en ondersteuning van zijn familie tijdens deze moeilijke tijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws