Francis Ngannou worstelt met dood zoontje van 15 maanden Nieuws
Nieuws

Francis Ngannou worstelt met dood zoontje van 15 maanden

Francis Ngannou worstelt met dood zoontje van 15 maanden

Francis Ngannou de voormalig UFC-zwaargewicht kampioen heeft een diep emotioneel verhaal gedeeld over de laatste keer dat hij zijn 15 maanden oude zoon Kobe zag. Voordat het jonge kind in maart plotseling overleed.

In een recent optreden op The Joe Rogan Podcast beschreef Ngannou het hartverscheurende moment dat hij zijn zoon achterliet in Kameroen. Het kind, dat uitzonderlijk close was geworden met zijn vader, was ontroostbaar bij het idee dat Ngannou zou vertrekken. "Hij was zo mijn maatje geworden dat hij zelfs niet wilde dat ik hem alleen liet als ik er was," herinnerde Ngannou zich.

Had ik hem nog maar een keer geknuffeld

De voormalig kampioen uitte immense spijt dat hij niet nog een dag met zijn zoon had doorgebracht of nog een keer had geknuffeld. Thuiskomst in een huis vol met Kobe's speelgoed was een overweldigende ervaring, vol met zowel liefde als verdriet.

Ondanks de onmeetbare pijn van het verliezen van zijn kind, vond Ngannou troost in de hoop op een reünie. "Tenminste, wanneer ik sterf, zal ik mijn kind weer zien. Ik ben er niet bang voor," zei hij.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws