Nieuws

UFC-ster Paddy Pimblett verbreekt bizar eetrecord: 'krankzinnig'

Paddy Pimblett, de man die net zo bekend staat om zijn grote mond als om zijn gevechten, heeft weer iets bijzonders gedaan. De UFC-vechter uit Liverpool, ook wel "Paddy The Baddy" genoemd, is niet alleen in de octagon actief. In zijn laatste YouTube-video zien we hem een ander soort uitdaging aangaan: het breken van een kippenvleugels eetrecord in zijn favoriete restaurant Furusato in Liverpool.

En ja, je leest het goed—kippenvleugels. Het oude record stond op 37, maar dat was duidelijk niet genoeg voor Paddy.

Hoe Pimblett het record verbrijzelde

Paddy begint vol goede moed en werkt de eerste 20 vleugels zonder enige moeite naar binnen. Het lijkt wel of hij dit dagelijks doet. Maar net als je denkt dat hij het makkelijk haalt, begint de uitdaging zwaarder te worden. Je ziet hem even vastlopen, maar zoals we van hem gewend zijn, geeft hij niet op.

Met pure wilskracht knalt hij door en eindigt hij op een krankzinnige 47 kippenvleugels! En alsof dat nog niet genoeg was, besloot hij er ook nog een toetje achteraan te nemen. Dat laat wel zien hoe serieus hij deze uitdaging nam.

Paddy’s eetlust past bij zijn UFC-prestaties

Niet alleen aan tafel is Paddy een krachtpatser, hij maakt ook naam in de UFC. Zijn laatste gevecht tegen veteraan King Green leverde hem een overwinning op door een snelle submission. Deze winst bracht hem direct in de top 15 van de lichtgewicht divisie, een flinke prestatie voor iemand die pas sinds 2021 in de UFC zit. Maar wat hem misschien nog wel bekender maakt, is zijn gewoonte om tussen zijn gevechten door flink wat kilo’s aan te komen.

In een recente video bekende Paddy dat hij 42 pond zwaarder rondliep dan toen hij tegen Green vocht tijdens UFC 304. Het lijkt erop dat hij net zoveel van eten houdt als van vechten, en dat zorgt steeds voor spectaculaire momenten, zowel in als buiten de octagon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws