🎥 UFC's Sean Strickland slaat Influencer 'Sneako' total loss Nieuws
Nieuws

🎥 UFC's Sean Strickland slaat Influencer 'Sneako' total loss

🎥 UFC's Sean Strickland slaat Influencer 'Sneako' total loss

Tijdens het Super Bowl-weekend in Las Vegas kwam UFC-vechter Sean Strickland de influencer streamer Sneako tegen, met wie hij eerder een ongemakkelijke interactie had.

Strickland, bekend om zijn kritische houding ten opzichte van influencers, daagde Sneako uit voor een spar sessie. "Wanneer gaan we verdomme sparren?... Ik geef je een paar rondes," zei Strickland.

De confrontatie in de ring

Sneako nam de uitdaging aan en verscheen vroeg in de ochtend om met Strickland te sparren. De UFC-ster liet er geen twijfel over bestaan wie de dominante vechter was en gaf Sneako een flink pak slaag.

"Sneako, wie de F ben jij Sneako? Wat doe je? Ben je een influencer?... De meerderheid van de influencers zijn klootzakken," had Strickland eerder opgemerkt, waarmee hij zijn afkeer voor de influencer-cultuur duidelijk maakte.

Een les in bescheidenheid

Deze spar sessie werd niet alleen een fysieke confrontatie, maar ook een symbolische strijd tussen de authentieke wereld van de vechtsport en de vaak oppervlakkige wereld van sociale media influencers.

Strickland's overweldigende overwinning op Sneako tijdens de live stream laat zien dat echte vechtkunst en discipline niet onderschat moeten worden, zelfs niet door de meest populaire online persoonlijkheden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws