Vechtersbazen Big Tobz en Kelz slaags bij Misfits Boxing wegingen Nieuws
Nieuws

Vechtersbazen Big Tobz en Kelz slaags bij Misfits Boxing wegingen

Vechtersbazen Big Tobz en Kelz slaags bij Misfits Boxing wegingen

De wegingen van Misfits Boxing 18 liepen vrijdag compleet uit de hand. De beveiliging had er hun handen vol aan om de boel onder controle te houden.

Het ging mis toen Rapper Big Tobz en sportatleet Kelz vandaag tegenover elkaar stonden op het podium. De spanning was al te snijden toen Kelz plots iets in het oor van Big Tobz fluisterde en zijn hand in diens gezicht duwde. Dat was genoeg om de lont in het kruitvat te steken.

Spanningen lopen hoog op tussen Big Tobz en Kelz

Wat begon als een simpele staredown veranderde in een totale chaos. De beveiliging moest ingrijpen en het kostte bijna twaalf man om de twee uit elkaar te trekken.

Eerste keer in de ring voor Big Tobz en Kelz

Beide mannen zijn geen onbekenden op social media, maar dit wordt hun eerste keer in een echte boksring. Ze gaan hun ruzie op zaterdag uitvechten in de ‘vierkante cirkel’ van Misfits Boxing 18. Voor veel fans is dit het moment waar ze al weken op wachten.

Elle Brooke neemt het op tegen Jenny Savage in hoofdgevecht

Hoewel de brawl tussen Big Tobz en Kelz alle aandacht trok, draait de show uiteindelijk om het vrouwenkampioenschap. Elle Brooke, de huidige titelhouder in het middengewicht, neemt het op tegen BKFC-veteraan Jenny Savage. En alsof dat nog niet genoeg is, staat de eerste ronde van het Stake Pro-toernooi ook op het programma, waarbij voormalig UFC-kampioen Benson Henderson de ring in stapt tegen veteraan Chris Avila.

De verwachtingen voor Misfits Boxing 18 zijn hooggespannen, en na wat er bij de weging gebeurde, kan het bijna niet anders dan een spectaculaire avond worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws