Vechtlegende Bas Rutten neemt reus onder handen! 'Dit is Karate Combat' Nieuws
Nieuws

Vechtlegende Bas Rutten neemt reus onder handen! 'Dit is Karate Combat'

Vechtlegende Bas Rutten neemt reus onder handen! 'Dit is Karate Combat'

Bas Rutten, de Nederlandse vechtlegende en UFC-veteraan, is benoemd tot voorzitter van Karate Combat, een toonaangevende vechtsportorganisatie.

Rutten gaf een demonstratie waarin hij liet zien wat wel en niet is toegestaan binnen de regelset van Karate Combat. Rutten toonde zijn vaardigheden door een reusachtige vechter te imponeren met zijn snelheid, precisie en strategie.

Met zijn onmiskenbare vaardigheden en ongeëvenaarde techniek liet Rutten zien dat hij de moves nog steeds beheerst. Zijn benoeming belooft een positieve invloed te hebben op de vechtsportwereld en biedt een veelbelovende toekomst voor Karate Combat.

Wie is Bas Rutten?

Bas" Rutten is een Nederlands-Amerikaanse acteur, voormalig mixed martial artist, kickbokser en professioneel worstelaar. Hij was een UFC zwaargewicht kampioen, een drievoudig King of Pancrase wereldkampioen en beëindigde zijn carrière met een ongeslagen reeks van 22 gevechten (21 overwinningen, 1 gelijkspel)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws