🎥 Vechtlegende Manhoef oog in oog met engste man: 'Met 1 hand op mijn rug' Nieuws
Nieuws

🎥 Vechtlegende Manhoef oog in oog met engste man: 'Met 1 hand op mijn rug'

🎥 Vechtlegende Manhoef oog in oog met engste man: 'Met 1 hand op mijn rug'

Melvin Manhoef een van de meest legendarische vechters en multitalent die ons land rijk is stond oog in oog met engste man Martyn Ford.

Tijdens de FIBO Beurs in Keulen was Manhoef samen met Glory vechter Jay Overmeer aanwezig en troffen in de Animal Europe stand de als engste man ter wereld bestempelde Ford. Deze is onder andere bekend om zijn bodybuilding, acteren in films en vriendschap met Rico Verhoeven.

Melvin Manhoef vreet Martyn Ford op

Ford werd verteld dat er twee topvechters in de stand aanwezig waren en of hij deze aan kon. "Met een hand op mijn rug. Ik pak ze alle twee", zei Ford met zijn diepe stem en brede glimlach.

Manhoef die al veel geduchte vechter heeft verslagen was niet onder de indruk en ging een staredown aan. In dit geval een stareup aangezien de Engelsman ruim anderhalve kop groter is.

Fan speculeren er op los hoe een gevecht tussen Ford en Manhoef er uit zou zien. "Melvin vreet hem op, al zijn ze twee meter groter", schrijft een fan. "Grote zegt niks Manhoef is onverschrokken."

Wat Manhoef en vechten betreft, deze wacht nog steeds op een oproep van Glory Kickboxing om de ring te betreden. En zijn comeback in het kickboksen te maken.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws