Vechtlegende Tyrone Spong maakt comeback: 'Ik ben er klaar voor' Nieuws
Nieuws

Vechtlegende Tyrone Spong maakt comeback: 'Ik ben er klaar voor'

Vechtlegende Tyrone Spong maakt comeback: 'Ik ben er klaar voor'

Tyrone Spong is een van de vechtlegendes die ons land rijk is, nog steeds actief na successen in de K-1, glory en het boksen en hij is nog steeds de beste zo zegt hijzelf.

Tyrone Spong is een gerenommeerde vechter die zijn stempel heeft gedrukt op de kickboks-, boks- en MMA-wereld. Met zijn Surinaams-Nederlandse nationaliteit en voorheen gevestigd in Nederland en, nu woonachting in Amerika heeft Spong een geduchte reputatie opgebouwd als een krachtpatser in de ring.

Sterker en beter dan ooit

Spong die letterlijk bij alle grote vechtsportorganisaties heeft gevochten zegt geen spijt te hebben destijds weg te zijn gegaan bij Glory: "Daar heb ik geen spijt van het heeft mij sterker gemaakt", zegt Spong.

Over zijn toekomst zegt Spong dat als je alleen maar aan geld denkt en niet meer sport op zet je klappen gaat krijgen. Ook gaat hij zijn comeback maken: "Ik train dit jaar extra hard voor mijn comeback, zowel in het boksen als kickboksen."

Waar en wanneer Spong zijn comeback gaat maken laat de vechter niet los maar het is wachten op de organisaties die hem een gevecht willen bieden. In het verleden gingen geruchten dat Spong tegen Melvin Manhoef zou gaan vechten bij Glory. Of dit nog staat te gebeuren is niet bekend. Insiders verklappen dat Manhoef wel binnenkort bij de Glory de ring in zou gaan. Of hij daar spong treft blijft afwachten.

4 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws