'Vieze Nazi!' Vechtpartij in UFC gym na langdurige Twitter-ruzie (video) Nieuws
Nieuws

'Vieze Nazi!' Vechtpartij in UFC gym na langdurige Twitter-ruzie (video)

'Vieze Nazi!' Vechtpartij in UFC gym na langdurige Twitter-ruzie (video)

Jake Shields en Mike Jackson raakten in gevecht in het trainingscentum van de UFC. De hoog opgelopen ruzie op social media escaleerde gisteravond tussen de twee bekende vechters.

De spanning tussen UFC-veteranen Jake Shields en Mike Jackson loopt al een tijdje op via sociale media. Gisteren kwam het tot een hoogtepunt bij het UFC Performance Institute. Shields die bekend staat om zijn uitgesproken standpunt over allerlei zaken en Jackson hebben de afgelopen maanden via Twitter tegenstrijdige ruzie met elkaar lopen zoeken.

Je ging me slopen

Toen zij elkaar tegen het lijf liepen liep de zaak meteen uit de hand. Shields plaatste een video op Twitter van zijn vechtpartij met met Jackson in Las Vegas. Er waren verschillende mensen om hen heen, zoals Shields zei: "Je bent een bitch, je zei dat je me ging slopen, je noemde mij een vieze nazi", schreeuwde Shields.

Niet in staat om op eigen kracht te ontsnappen, vroeg Jackson: "Kan iemand deze klootzak van me af krijgen?" Shields ging rechtop staan ​​en gooide wat stoten richting Jackson voordat drie mensen binnenkwamen. Daar stopt de video.

Echter claimt Shields dat hij Jackson flink toetakelde en tot bloedens toe had geslagen. Naar nu blijkt had Shields zijn rivaal in de val gelokt door deze naar trainingscentum van de UFC te lokken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws