Nieuws

Vechtreus Terpstra vernietigt de Turkse Leeuw in één ronde

In november 2017 stond er een knaller van een gevecht op het programma tijdens Enfusion Talents 55. Martin Terpstra, de lange Nederlandse vechter, nam het op tegen de ervaren Turk Gurhan Degirmensi, ook wel de 'Turkse Leeuw' genoemd.

Vanaf het eerste moment was het duidelijk: Terpstra was er klaar voor. Met zijn lengte en kracht domineerde hij de wedstrijd en wist hij Degirmensi in de eerste ronde knock-out te slaan. Het was snel voorbij, maar iedereen in de zaal wist dat ze getuige waren van pure kracht.

Terpstra stoomt door naar Glory Kickboxing

Na die indrukwekkende overwinning ging het snel voor Terpstra. Na Enfusion kampioen te zijn geworden stapte hij over naar Glory Kickboxing, waar hij de kans kreeg om zich te meten met de grootsten in de sport.

Met zijn harde stoten en slimme techniek stond hij zijn mannetje tegen enkele van de beste vechters ter wereld. Het leek erop dat hij klaar was voor nog grotere dingen.

Blessure zet Terpstra op de rem

Maar net toen Terpstra op het punt stond om door te breken, gebeurde het ondenkbare: een zware blessure. Hij stond ineens aan de zijlijn en dat duurde veel langer dan hij had gehoopt. Sinds zijn tijd bij Glory hebben fans hem niet meer in actie gezien, en velen vragen zich af wanneer hij weer terugkeert.

Zijn optreden tegen Degirmensi blijft echter in het geheugen gegrift. Het laat zien waartoe hij in staat is als hij eenmaal weer fit is.

Terpstra is misschien even uit de ring, maar zeker niet uit de gedachten van zijn fans. Iedereen vraagt zich af: wanneer komt zijn grote comeback?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws