Vechtsport meets virtual reality! Knockout en geen regels Nieuws
Nieuws

Vechtsport meets virtual reality! Knockout en geen regels

Vechtsport meets virtual reality! Knockout en geen regels

In Japan houden ze wel van het Old School vechten zoals in de film Bloodsport met de bekende Jean Claude van Damme. In het echt bestaat het ook en vond in Ganryujima het Virtual Fight event plaats.

In Japan is een nieuw tijdperk van vechtsportentertainment aangebroken met de introductie van het 'Virtual Fight'-evenement door Ganryujima. Dit baanbrekende concept combineert echte menselijke gevechten met geavanceerde virtuele realiteit om een unieke en meeslepende kijkervaring te creëren.

Het Colosseum van het oude Rome als virtueel decor

Het eerste Virtual Fight-evenement was gebaseerd op het concept van het Colosseum van het oude Rome. Geselecteerde vechters werden virtueel getransporteerd naar deze iconische arena en vochten een intens gevecht in een andere dimensie.

Bij Ganryujima vechten atleten uit diverse disciplines tegen elkaar, van MMA tot exotische vechtsporten en doet he denken aan de flim bloodsport met Jean Claude Van Damme.

Plannen voor toekomstige virtuele gevechtslocaties

Ganryujima heeft ambitieuze plannen om toekomstige Virtual Fight-evenementen te organiseren in diverse virtuele omgevingen, variërend van de bruisende oversteek van Shibuya tot futuristische sciencefiction ruimtes.

Deze unieke settings zullen de grenzen van vechtsportentertainment verleggen en kijkers een onvergetelijke ervaring bieden.

Een stap naar meeslepende vechtsportbelevingen

De Virtual Fight-evenementen van Ganryujima markeren een gedenkwaardige stap in de evolutie van vechtsportentertainment. In de toekomst kunnen toeschouwers wellicht virtuele arena's betreden en live gevechten van dichtbij meemaken, waardoor ze zich midden in de actie bevinden.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws