Verhoeven vs. Hari 3: Komt er dan toch een derde ronde? Nieuws
Nieuws

Verhoeven vs. Hari 3: Komt er dan toch een derde ronde?

Verhoeven vs. Hari 3: Komt er dan toch een derde ronde?

Rico Verhoeven's confrontaties in de ring tegen Badr Hari spreken niet alleen de fans tot de verbeelding, maar de Glory kampioen lijkt deze ook tot zijn favorieten te zien.

Glory poste gisteren een bericht met een foto waarin Verhoeven en Badr met elkaar in gevecht zijn. Met het bijschrift: "Iedereen heeft een gevecht dat hen echt tot kickboksen heeft aangezet, wat is dat van jou? Laat het ons weten in de reacties."

De grootste rivaliteit in de kickboksgeschiedenis

Fans reageren met veelal Badr Hari's gevechten, al won hij geen een bij Glory. De foto maakt gelijk de fantasie los bij diverse fans die het zien als een signaal dat Badr wel eens zijn afscheidsgevecht tegen de koning van het kickboksen zou kunnen krijgen.

Verhoeven vs. Hari 3: Komt er dan toch een derde ronde?

In Verhoeven zijn eigen story tagde de koning van het kickboksen, Glory. Wat bij de fans ook niet onopgemerkt bleef. Nogmaals een gevecht tussen Verhoeven zou zeker zorgen voor veel publiek. Zou jij het willen zien. Laat je reactie achter in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws