Verkrachting: UFC-ster Alex Pereira door TikTok-meisje aangeklaagd Nieuws
Nieuws

Verkrachting: UFC-ster Alex Pereira door TikTok-meisje aangeklaagd

Verkrachting: UFC-ster Alex Pereira door TikTok-meisje aangeklaagd

Een TikTok-ster heeft UFC-lichtgewicht kampioen Alex Pereira beschuldigd van seksueel geweld tijdens een hotelverblijf in New Jersey. Meredith Brown, met meer dan 54.000 volgers op TikTok, plaatste deze week meerdere video’s waarin ze Pereira van verkrachting beschuldigt.

Volgens Brown vond de aanval plaats in een hotel nadat zij en een vriendin waren uitgenodigd voor een avondje uit met de UFC-kampioen en een onbekende assistent.

Online ontboezeming en negatieve reacties

X-gebruiker Aaron Feldman heeft alle berichten van Brown over Pereira gescreenshot en video's vastgelegd, die hieronder te bekijken zijn.

“Het heeft even geduurd voordat ik de moed had om dit te zeggen, maar ik heb zoveel moeite met mijn mentale gezondheid en ik kan deze dagen nauwelijks uit bed komen”, schreef Brown. “Het vreet aan me van binnen om het voor me te houden omdat ik bang ben, maar ik hoop dat dit me zal helpen te genezen en me niet zo alleen te voelen. Ik weet dat sommige mensen me niet zullen geloven en denken dat ik ‘op zoek ben naar aandacht’ en dat soort dingen, maar ik wil gewoon weer normaal voelen en ik hoop dat het vinden van de moed om mijn verhaal te vertellen de eerste stap in die richting is…"

Het spijt me zo

“Als andere vrouwen dit ooit hebben meegemaakt, het spijt me zo, je bent niet alleen en ik hoop dat dit je helpt om ook je stem terug te vinden.”

Op het moment van schrijven hebben Pereira noch zijn vertegenwoordigers gereageerd op de beschuldigingen. Pereira werd door fans en toeschouwers gezien tijdens UFC 302 op 1 juni. Het evenement vond plaats in Newark en had een lichtgewicht hoofdpartij tussen Islam Makhachev en Dustin Poirier.

Pereira versloeg onlangs Jiří Procházka op UFC 303 in een last-minute hoofdrol. Op het moment van schrijven zijn er nog geen datum en locatie vastgesteld voor zijn terugkeer naar de Octagon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws