🎥 Vrouw slaat beruchte MMA-vechter alle kanten op! 'Niks waard' Nieuws
Nieuws

🎥 Vrouw slaat beruchte MMA-vechter alle kanten op! 'Niks waard'

🎥 Vrouw slaat beruchte MMA-vechter alle kanten op! 'Niks waard'

Jasiu Kapela heeft recentelijk voor veel opschudding gezorgd. Eerst verloor hij een gevecht tegen een onbekende man voor een winkel, en nu heeft hij ook verloren van een vechtster van FAME MMA.

Aan het begin van de week werd gemeld dat deze controversiële MMA-vechter op straat werd aangevallen. Kapela plaatste zelf een video op sociale media waarin te zien is hoe een aanvaller naar hem toekomt, om een foto vraagt en hem vervolgens enkele klappen geeft, waardoor Kapela op de grond valt.

Controversiële vechter Jasiu Kapela verliest opnieuw, dit keer van een vrouwelijke tegenstander

De aanvaller maakte duidelijk dat dit een reactie was op Kapela's aanvallen op paus Johannes Paulus II. Kapela heeft onder andere de tatoeage "JP2GMD", een veelgebruikte afkorting op sociale media die gericht is tegen de paus.

Kapela had geen schijn van kans in het gevecht met "Bagieta" (bijnaam van de vechtster). Er is nu ook een video opgedoken van een sparpartij waarin Kapela het opneemt tegen "Sheeya", een vechtster van FAME MMA. Hoewel de beelden slechts fragmenten van het gevecht tonen, is duidelijk te zien dat Klaudia Kołodziejczyk de overhand heeft tijdens de spar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws