Wedkantoren voorspellen winnaar: Silva vs. Sonnen bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Wedkantoren voorspellen winnaar: Silva vs. Sonnen bokswedstrijd

Wedkantoren voorspellen winnaar: Silva vs. Sonnen bokswedstrijd

Het is geen verrassing dat Anderson Silva met grote voorsprong de favoriet is tegen Chael Sonnen in hun aankomende trilogie-gevecht. Afgelopen weekend werd bekend dat Silva en Sonnen elkaar op 15 juli in Brazilië zullen treffen in een bokswedstrijd. Hoewel er nog details over het gevecht ontbreken zoals gewichtsklasse en aantal rondes wordt het gevecht gepromoot als de grand finale"

van Silva's illustere carrière in de vechtsport. De 44-jarige Silva heeft nog niet bevestigd of dit zijn afscheidswedstrijd zal zijn, maar als dat wel zo is zal hij volgens de openingskansen van Sportsbetting.ag met een comfortabele voorsprong de ring in stappen.

  • Anderson Silva -500 
  • Chael Sonnen +325

Bij een wedkansen van -500 moet er op Silva $500 worden ingezet om $100 winst (plus de inzet) te behalen. Dit impliceert een kans van 83,3% op overwinning voor "The Spider".

Kan Sonnen voor verrassing zorgen?

Silva en Sonnen ontmoetten elkaar eerder al twee keer binnen de UFC, in een van de meest memorabele rivaliteiten in de geschiedenis van de organisatie. Silva won beide gevechten, maar is wellicht het meest bekend om zijn ongelooflijke comeback-overwinning via submission in hun eerste ontmoeting op UFC 117. Deze wedstrijd zal later deze zomer worden opgenomen in de UFC Hall of Fame.

Wedkantoren voorspellen winnaar: Silva vs. Sonnen bokswedstrijd
Anderson Silva

In de afgelopen jaren is Silva van MMA naar boksen overgestapt. Zijn laatste bokswedstrijd was in oktober 2022, waarbij hij unaniem verloor van Jake Paul. Sonnen daarentegen heeft sinds 2019 niet meer gevochten, toen hij verloor van Lyoto Machida op Bellator 222.

Ondanks de odds is het in de vechtsport nooit helemaal zeker wie er wint. Kan Sonnen, die bekend staat om zijn trash talk en vechtlust, voor een stunt zorgen? Of zal de ervaren Silva zijn klasse tonen en zijn carrière op een hoogtepunt afsluiten? De bokswedstrijd belooft in ieder geval spektakel te worden voor fans van beide vechters.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws