Wraak na 8 jaar! UFC-ster McGregor krijgt koekje van eigen deeg Nieuws
Nieuws

Wraak na 8 jaar! UFC-ster McGregor krijgt koekje van eigen deeg

Wraak na 8 jaar! UFC-ster McGregor krijgt koekje van eigen deeg

Rafael dos Anjos blijkt een lange adem te hebben. Acht jaar na dato kan hij eindelijk zijn gram halen op Conor McGregor.

De voormalig UFC lichtgewicht kampioen nam Conor McGregor flink op de hak nadat de Ier zich vanwege een blessure terugtrok uit UFC 303. Hierdoor ging zijn gevecht tegen Michael Chandler op 29 juni niet door. Dit is voor dos Anjos een welverdiende payback, aangezien McGregor hem in 2016 hetzelfde lapte gaf.

McGregor betwistte ernst van blessure dos Anjos in 2016

Toen dos Anjos geblesseerd raakte (gebroken voet) en hun gevecht op UFC 196 gecanceld werd, kreeg hij van McGregor geen steunbetuiging. Sterker nog, McGregor minimaliseerde de ernst van de blessure.

"Heb je het gezien? Het is gewoon een kneuzing", zei McGregor destijds. "IJs, ibuprofen. Als ik onder een röntgenfoto zou springen, zou de dokter me een klap geven en zeggen: wat doe je hier, jongen? Vertrek hier! Stop hiermee! Als je je meldt, vecht je, je bent erbij, gefeliciteerd. Je hebt het gedaan."

Dos Anjos slaat nu terug met McGregor's eigen woorden

Nu McGregor zich voor het eerst sinds zijn UFC-debuut vanwege een blessure terugtrekt, grijpt dos Anjos zijn kans om de Ier terug te pakken. Op sociale media schreef hij: "Het is gewoon een kneuzing. Neem wat ibuprofen."

Hulde aan dos Anjos dat hij dit incident al die jaren is blijven herinneren. Nu kon hij McGregor eindelijk hetzelfde advies geven dat de Ierse superster hem al die jaren geleden gaf.

Gevolgen blessure McGregor nog onduidelijk

Terwijl dos Anjos daadwerkelijk met een gebroken voet kampte, heeft McGregor de aard van zijn blessure niet bekendgemaakt. Het is dan ook onduidelijk hoe lang hij uitgeschakeld blijft en of de UFC de geplande wedstrijd met Chandler inmiddels opnieuw heeft ingedeeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws