WWE-legendes keren terug naar België: 'Jij kan erbij zijn' Nieuws
Nieuws

WWE-legendes keren terug naar België: 'Jij kan erbij zijn'

WWE-legendes keren terug naar België: 'Jij kan erbij zijn'

De wereldberoemde WWE (World Wrestling Entertainment) maakt zich op voor een spectaculaire show in België. Vorst Nationaal in Brussel zal het decor zijn voor een avond vol adrenaline, stunts en onvergetelijk entertainment. En jij kan erbij zijn.

WWE Fans van over de hele wereld kijken uit naar deze show, die belooft een van de grootste sportevenementen van het jaar te worden. Met een line-up van iconische worstelaars en spectaculaire matches zal deze avond ongetwijfeld in de herinnering van de aanwezigen gegrift blijven.

Maak kans op gratis tickets!

In samenwerking met Greenhouse Talent België biedt VechtsportInfo twee gratis kaarten aan voor deze unieke WWE-show. Dit is de kans voor fans om live getuige te zijn van de spanning en sensatie die WWE te bieden heeft.

Om kans te maken op deze felbegeerde tickets, moeten geïnteresseerden snel handelen. De winnaar van de prijsvraag wordt namelijk al op vrijdag 23 augustus bekendgemaakt.

WWE-legendes keren terug naar België: 'Jij kan erbij zijn'
Logan Paul

Beantwoord de vraag en win

Om deel te nemen aan de prijsvraag en kans te maken op twee tickets, moeten deelnemers de volgende vraag correct beantwoorden: Welke legendarische WWE-superstar, die ook in 2006 op de WWE-card in Vorst stond, gaat volgend jaar op afscheidstournee met de WWE?

Het juiste antwoord kan worden ingestuurd naar vechtsportwwe@outlook.com. Deze prijsvraag biedt de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een avond vol actie en entertainment, die nog lang zal worden nagepraat.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws