WWE-ster Cody Rhodes geeft misvormde acteur onvergetelijke ervaring Nieuws
Nieuws

WWE-ster Cody Rhodes geeft misvormde acteur onvergetelijke ervaring

WWE-ster Cody Rhodes geeft misvormde acteur onvergetelijke ervaring

Adam Pearson, een Britse acteur en activist, had laatst een onverwachte ontmoeting met WWE-ster Cody Rhodes. Pearson, bekend van zijn rol in de film Under the Skin, kwam Rhodes tegen in de lobby van een hotel in het Verenigd Koninkrijk, waar WWE op tournee was.

Pearson, die lijdt aan neurofibromatose, heeft de afgelopen jaren een belangrijke stem gehad in de strijd tegen pesten en stigmatisering van mensen met fysieke afwijkingen.

Een spontane ontmoeting in het hotel

Tijdens zijn verblijf in het hotel had Pearson nooit verwacht dat hij Cody Rhodes zou tegenkomen, maar toch gebeurde het. Het werd een moment om nooit te vergeten. Niet alleen hadden de twee een leuk gesprek, maar Rhodes liet Pearson zelfs de Undisputed WWE Championship-titel vasthouden.

Dit was duidelijk een speciaal moment voor Pearson, die het vastleggen op Twitter en enthousiast deelde met zijn volgers.

Cody Rhodes maakt ook buiten de ring indruk

Cody Rhodes, beter bekend als The American Nightmare, blijft een groot succes binnen de WWE, maar ook buiten de ring maakt hij indruk. Rhodes speelde eerder in de populaire tv-serie Arrow en staat op het punt te schitteren in de reboot van de filmklassieker Naked Gun.

Ondanks zijn drukke schema nam hij de tijd om een persoonlijke connectie te maken met Pearson, wat aantoont waarom hij zo geliefd is onder zijn fans en collega's.

Een ontmoeting die blijft hangen

Voor Adam Pearson was dit geen gewone ontmoeting. De interactie met Cody Rhodes zorgde voor een blijvende herinnering, iets wat niet elke dag gebeurt. Rhodes gaf Pearson een speciaal moment, en dat liet een grote indruk achter.

Het is duidelijk dat deze spontane interactie meer was dan alleen een ontmoeting tussen twee publieke figuren; het was een menselijke connectie die Pearson nog lang bij zal blijven.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws