🎥 YouTuber IShowSpeed bokst fan onderuit en slaat boksmachine record Nieuws
Nieuws

🎥 YouTuber IShowSpeed bokst fan onderuit en slaat boksmachine record

🎥 YouTuber IShowSpeed bokst fan onderuit en slaat boksmachine record

IShowSpeed (19) De controversiële en zéér populaire YouTuber maakt een tour door Europa en laat een spoor van verbazing achter. Dat de Speed kn boksen weten zijn fans maar dat hij echt hard kan slaan is niet bij iedereen bekend.

De Amerikaan die 20 miljoen abonnees heeft op YouTube haalt de afgelopen weken regelmatig het nieuws. Na zwaar boos te zijn geweest op een autoliefhebber die zijn bolide niet aan hem wilde verkopen, had iSpeed een traumatische ervaring in in Noorwegen.

Ook werd de YouTube koning in Amsterdam achtervolgt en ontzet door de Politie toen hij een pond niet af kon komen.Al dat en meer zal zijn agressie tot een kookpunt hebben gebracht waardoor hij eerst een fan en daarna een boksmachine uit zijn voegen sloeg.

Boksplannen heeft IShowSpeed ook en wel tegen Jake Paul. Maar deze wil eerst Miker Perry op 20 juli een kopje kleiner slaan en in november is Mike Tyson aan de beurt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws