Zoals Rico Verhoeven is er geen tweede: topvechter doet eerbetoon aan kampioen Nieuws
Nieuws

Zoals Rico Verhoeven is er geen tweede: topvechter doet eerbetoon aan kampioen

Zoals Rico Verhoeven is er geen tweede: topvechter doet eerbetoon aan kampioen

Rico Verhoeven is een klasse apart en regeert al tijden aan de top van het kickboksen bij Glory. Dit wordt niet alleen erkent door fans maar ook collega vechters zoals Alim Nabiyev.

Via Instagram doet Nabiyev die vaak traint met Rico een eerbetoon aan de Glory kampioen; "Deze vechter gaf mij de meeste motivatie voor training, hij liet me zien hoe te werken om kampioen te worden. Ik heb nog niemand anders gezien die zich zo voorbereidt op een gevecht als jij, die jouw discipline, motivatie, karakter en groot hart heeft", schrijft Nabiyev.

Rico Verhoeven is de beste

Nabiyev die zelf in de Glory weltergewicht klasse vecht stond een jaar geleden zelf voor het laatst in de ring tegenover Endy Semeleer. De strijd destijds ging om de vacante welter titel van de organisatie. Nabiyev verloor destijds met een uitslag die als zeer controversieel werd gezien.

Na het gevecht met Semeleer is Nabiyev niet meer in actie geweest bij Glory om redenen die niet bekend zijn. Fans zouden Nabiyev graag zien in een rematch met Verhoeven. Of dit ooit nog zal plaatsvinden is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws