Absurd! Francis Ngannou vraagt dit 'megabedrag' voor boksdebuut Boks Nieuws
Boks Nieuws

Absurd! Francis Ngannou vraagt dit 'megabedrag' voor boksdebuut

Absurd! Francis Ngannou vraagt dit 'megabedrag' voor boksdebuut

Francis Ngannou voormalig UFC-zwaargewicht kampioen wil 30 miljoen dollar om te boksen. Dit heeft een prominente MMA-manager onlangs bekend gemaakt.

Voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Ngannou nam eerder dit jaar afscheid van de UFC na een langdurig contractgeschil met de organisatie. Nadat hij zijn wens heeft gekregen om uit de UFC te worden ontslagen, wil Ngannou de overstap maken naar het boksen en een levenslange droom in de ring realiseren.

Ngannou heeft een paar grote namen in gedachten voor zijn professionele boksdebuut, waaronder Tyson Fury en Anthony Joshua. Bovendien wil hij beloond worden met een enorm salaris voor zijn eerste wandeling naar de ring. Ngannou wil rijkelijk worden betaald ondanks dat hij geen enkele eerdere bokservaring heeft.

Ali Abdelaziz: Francis Ngannou wil $ 30 miljoen voor boksdebuut

Topmanager Ali Abdelaziz beweerd datFrancis Ngannou $ 30 miljoen wil voor zijn boksdebuut zegt dat Ngannou. In een recent Instagram-verhaalbericht deelde bokspromotor Tolya Sulyanov een screenshot van een recent tekstgesprek met Abdelaziz over de financiële wensen van Ngannou die hij absurd hoog noemt.

Absurd! Francis Ngannou vraagt dit 'megabedrag' voor boksdebuut

Als de bewering van Abdelaziz waar is, wil Ngannou een salaris dat vergelijkbaar is met dat van top bokssterren als Deontay Wilder en Canelo Alvarez. Hij wilde flexibiliteit in zijn UFC-contract, maar haalde aan dat geld niet de focus was van gesprekken over een nieuwe deal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws