🎥 'Engeland niet levend uit': Hooligans bedreigen bokstegenstander Logan Paul na smakeloze actie Nieuws
Nieuws

🎥 'Engeland niet levend uit': Hooligans bedreigen bokstegenstander Logan Paul na smakeloze actie

🎥 'Engeland niet levend uit': Hooligans bedreigen bokstegenstander Logan Paul na smakeloze actie

Dillon Danis heeft zichzelf niet populair gemaakt bij Arsenal-fans door te urineren op een Arsenal-thuisshirt, in een poging om KSI te irriteren voordat hij het in de boksring opneemt tegen zijn vriend Logan Paul.

De MMA-ster, die aanstaande zaterdag de boksring betreedt tegen Logan Paul, heeft geprobeerd Arsenal-superfan KSI en vriend van Logan Paul te irriteren met zijn urine-stunt. De 30-jarige plaatste een video op sociale media waarin hij de Britse YouTube-sensatie aansprak voordat hij het Arsenal shirt op de grond liet vallen en erop urineerde.

Arsenal-fans waren er snel bij om de Amerikaan op sociale media te bekritiseren voor zijn gebrek aan respect voor hun club. In zijn oorspronkelijke bijschrift had hij hen nog voor de gek gehouden door te zeggen: "Come on Gunners" met een hartemoji. KSI werd gesteund door Arsenal-fans voor zijn eigen gevecht tegen Tommy Fury, waarbij een supporter Danis veroordeelde met de woorden: "Je bent echt te ver gegaan. Ik hoop dat Logan Paul je in die ring vernietigt."

Gebrek aan respect van Dillon Danis

Een andere fan voegde eraan toe: "Ik hoop dat Logan je volledig vernietigt." Een derde zegt;: "Je komt Engeland niet levend uit na je respectloze actie." Andere fans denken dat Danis de stunt heeft gefingeerd door een waterfles te gebruiken, omdat ze een knappend geluid hoorden samen met het geluid van stromend water.

Fans hopen nu dat Danis niet een week voor het gevecht afzegt, nadat KSI in januari al een last minute vervanger moest vinden. Want deze zullen hun vizier gericht hebben op Danis die beter wat extra beveiliging kan regelen wil hij ontsnappen aan een flinke afstraffing. Het gevecht Danis vs. Paul staat gepland voor sw headliner in de Manchester Arena, op een vol bezet event met influencer-actie.

MF & DAZN: X Series 10 - The Prime Card omvat ook gevechten tussen Salt Papi en Slim Albaher, Deen the Great en Walid Sharks, evenals King Kenny vs. Anthony Taylor. Een andere opvallende naam op de kaart is Astrid Wett, die de MFB-vlieggewicht titel voor vrouwen verdedigt tegen Alexia Grace.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws