119 gevechten! Topkickbokser in actie tijdens ONE Friday Fights 65 Nieuws
Nieuws

119 gevechten! Topkickbokser in actie tijdens ONE Friday Fights 65

119 gevechten! Topkickbokser in actie tijdens ONE Friday Fights 65

Jaosuayai Mor Krungthepthonburi de 22 jarige topkickbokser met 119 gevechten op zijn naam keert deze vrijdag terug in de ONE Championship ring tegen Puengluang Baanramba.

De vechtsportfans kunnen zich verheugen op een spectaculair gevecht aanstaande vrijdag. De 22-jarige topkickbokser Jaosuayai Mor Krungthepthonburi, met maar liefst 119 gevechten op zijn naam, keert terug in de ONE Championship ring. Hij neemt het op tegen Puengluang Baanramba tijdens ONE Friday Fights 65, dat plaatsvindt in het iconische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand.

Spanning in Lumpinee Boxing Stadium: Jaosuayai vs. Puengluang

Het gevecht tussen Jaosuayai en Puengluang belooft een spannende clash te worden. Beide vechters zijn geduchte tegenstanders met een rijkgevulde ervaring in de kickbokswereld. Jaosuayai, met zijn 119 gevechten, is een ervaren rot in het vak.

Hij staat bekend om zijn krachtige stoten en scherpe techniek. Puengluang is op zijn beurt een opkomende ster die zich wil bewijzen tegen de gevestigde orde. Hij zal alles in het werk stellen om Jaosuayai te verslaan en naam te maken in ONE Championship.

ONE Friday Fights 65: een avond vol vechtsport entertainment

Naast het gevecht tussen Jaosuayai en Puengluang, belooft ONE Friday Fights 65 nog veel meer vechtsportentertainment te bieden. Het evenement zal gevuld zijn met spannende gevechten in verschillende gewichtsklassen en disciplines. De fans kunnen zich verheugen op Muay Thai, kickboksen en mixed martial arts.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws