Nieuws

14 Ex-UFC vechters en Glory-kickbokser in groots Bare Knuckle event

Op 15 november wordt het Mississippi Coast Coliseum in Biloxi omgetoverd tot een vechtarena voor de tweede editie van Gamebred Bareknuckle MMA in 2024. Dit evenement, opgezet door voormalig UFC-ster Jorge Masvidal, belooft spectaculair te worden.

De line-up bestaat uit maar liefst veertien voormalig UFC-vechters en de Braziliaanse kickbokssensatie Guto Inocente, bekend uit Glory Kickboxing en titeluitdager van Rico Verhoeven . Het is de perfecte mix van MMA-veteranen en kickbokstalent die in deze rauwe bareknuckle-gevechten terug de ring in stappen.

UFC-legendes en Glory-knokker samen in de ring

Wat Gamebred MMA zo speciaal maakt, is dat deze vechters geen handschoenen dragen. Dit zorgt voor keiharde confrontaties waarbij elke klap telt. Onder de deelnemers bevinden zich bekende UFC-namen zoals Peter Barrett, Randy Costa, Kevin Lee, en Maurice Greene.

Daarnaast stapt Guto Inocente, de voormalig Glory-vechter die bekendstaat om zijn vernietigende kicks, opnieuw de ring in. Inocente heeft al zijn sporen verdiend in zowel het kickboksen als MMA, en zijn deelname aan dit bareknuckle-evenement belooft spektakel.

Hier is een greep uit de aangekondigde gevechten:

  • Peter Barrett (17-6) vs. Charles Rosa (18-8) in de lichtgewichtdivisie.
  • Randy Costa (7-4) vs. Brandon Davis (14-11) om de bantamgewichttitel.
  • Maurice Greene (11-9) vs. Chase Sherman (16-12) in het zwaargewicht.
  • Jason Knight (22-7) vs. Joshua Weems (12-3) in een catchweight-gevecht.
  • Curtis Millender (21-10) vs. Jesse Ronson (26-12).
  • Guto Inocente vecht tegen een nog te onthullen tegenstander.

Zwaargewichtclash: Maurice Greene vs. Chase Sherman

Een van de meest besproken gevechten is de zwaargewichtclash tussen Maurice Greene en Chase Sherman. Beide vechters hebben flink wat ervaring in de UFC en brengen hun kracht en uithoudingsvermogen mee naar de bareknuckle-ring. Sherman, bekend om zijn harde stoten, en Greene, een technische zwaargewicht, zorgen samen voor een gevecht dat gegarandeerd vonken zal geven.

Jorge Masvidal’s missie met Gamebred MMA

Met dit evenement wil Jorge Masvidal zijn bareknuckle MMA-organisatie nog verder op de kaart zetten. Door vechters zoals Guto Inocente en veertien voormalig UFC-sterren terug te brengen in de ring, hoopt Masvidal fans het pure, ongefilterde gevecht te bieden dat ze verlangen. Het belooft een avond vol actie en intensiteit te worden, waarbij de vechters zonder de bescherming van handschoenen tot het uiterste gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws