Nieuws

Glory Baas heeft nieuws: Rico vs Jamal, uitbreiding events en meer..

Marshall Zelaznik, de grote man bij Glory Kickboxing, liet vandaag weten dat een gevecht tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven bovenaan de verlanglijst staat bij de fans. "Iedereen wil dat gevecht zien," vertelde hij in een gesprek met Vechtsport Info. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Deze twee zwaargewichten hebben al eerder met elkaar de ring gedeeld en dat zorgde voor vuurwerk. Nog een keer? Dat zou écht knallen.

Toch is niets zeker. Zelaznik benadrukt dat de vechtsport altijd vol verrassingen zit. "Je weet gewoon niet wat er gaat gebeuren," zegt hij. Het klinkt dus alsof er nog heel wat puzzelstukjes op hun plek moeten vallen voordat dit gevecht werkelijkheid wordt. Maar de hoop is er zeker.

Terugkeer naar de Verenigde Staten komt dichterbij

Tijdens de persconferentie voor Glory 95 in Zagreb liet Zelaznik ook vallen dat Glory misschien wel snel weer naar de VS gaat. Daar is kickboksen de laatste tijd flink in populariteit gegroeid, vooral dankzij oud-Glory-sterren als Alex Pereira en Israel Adesanya, die het in de UFC uitstekend doen. Die jongens laten zien hoe cool kickboksen eigenlijk is, zelfs in de wereld van MMA.

"Het is geweldig om te zien hoe onze jongens de show stelen in de UFC," zegt Zelaznik trots. En hij verklapte dat een nieuwe Amerikaanse Glory-show dichterbij is dan veel mensen denken. Het laatste event in de VS was al een succes, en nu, met die extra boost van Pereira en Adesanya, lijkt het er sterk op dat Glory daar weer gaat knallen.

Komt Rico Verhoeven naar Zagreb?

Toen Zelaznik werd gevraagd of Rico Verhoeven zelf naar Zagreb komt voor een staredown met de winnaar van het gevecht tussen Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh, bleef hij wat vaag. "Rico heeft een drukke agenda," zei hij. "Maar hé, je weet het nooit. Misschien staat hij toch opeens voor je neus."

Een staredown tussen Rico en de nieuwe uitdager zou natuurlijk een hoop ogen op het evenement richten. Verhoeven is niet zomaar iemand; hij is dé zwaargewicht kampioen van de sport en waar hij komt, volgen de camera’s. Of hij er daadwerkelijk zal zijn, blijft echter een verrassing. Maar één ding is zeker: de fans hopen het wel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws