Nieuws

18-jarige Curmel Moton vernietigt met supersnelle knock-out Vazquez

Curmel Moton de 18-jarige lichtgewicht belofte heeft zaterdagavond in de Arena Ciudad de Mexico een verpletterende overwinning behaald door Victor Vazquez al in de eerste ronde knock-out te slaan. De wedstrijd, die gepland stond voor zes ronden, eindigde abrupt na slechts 55 seconden, toen Moton zijn tegenstander domineerde met krachtige stoten.

Vanaf het begin van de wedstrijd zette Moton zijn tegenstander onder druk, waarbij hij Vazquez door de ring volgde en hem keer op keer raakte met krachtige jabs en combinaties. Vazquez, die er ongemakkelijk en onvast uitzag, probeerde terug te vechten met enkele harde stoten, maar miste zijn doel telkens.

De dominantie van Moton

Moton drong hem uiteindelijk terug tegen de touwen en landde een verwoestende vierpuntscombinatie die Vazquez zwaar naar het canvas stuurde.

De scheidsrechter begon met de telling, maar besloot de wedstrijd vroegtijdig te beëindigen, ondanks dat Vazquez op tijd leek op te staan. De beslissing van de scheidsrechter werd door sommigen als voortijdig beschouwd.

Maar het was duidelijk dat Vazquez in geen enkele conditie verkeerde om door te vechten. Hij was overduidelijk de mindere van Moton en zou waarschijnlijk opnieuw knock-out zijn gegaan als de strijd was voortgezet.

Kritiek op de kwaliteit van de tegenstander

Hoewel Moton’s overwinning indrukwekkend was, uitten fans op sociale media hun ongenoegen over de zwakke prestatie van Vazquez. Velen vonden dat er een sterkere tegenstander gevonden had moeten worden voor de jonge bokser.

Vazquez bleek totaal geen partij te zijn voor Moton, wat de vraag oproept of hij wel de juiste tegenstander was voor een opkomend talent als Moton.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws