🎥 2 tegen 1: Eddie Hall wint Cage Fight met Powerbomb knock-out Nieuws
Nieuws

🎥 2 tegen 1: Eddie Hall wint Cage Fight met Powerbomb knock-out

🎥 2 tegen 1: Eddie Hall wint Cage Fight met Powerbomb knock-out

Eddie Hall, beter bekend als 'The Beast', liet afgelopen vrijdag zien waarom hij de bijnaam World's Strongest Man ooit verdiende. Tijdens het debuutevenement van de World Freak Fight League in Engeland nam hij het in een 2 vs. 1 gevecht op tegen The Neffati Brothers. En ondanks de numerieke achterstand sleepte Hall toch de overwinning binnen op spectaculaire wijze.

Eddie Hall domineerde de Strongman scene in de jaren 2010. Hij won maar liefst zes keer op rij de titel van U.K.'s Strongest Man en kroonde zich in 2017 tot World's Strongest Man. Na zijn pensioen uit de Strongman competitie bleef Hall niet stilzitten.

Van Sterkste Man ter Wereld naar de Cage

Hij waagde zich onder andere aan boksen, waar hij het opnam tegen collega-sterke man Thor Bjornsson ('The Mountain' won die wedstrijd met unanieme beslissing). Ook trainde hij met UFC interim zwaargewicht kampioen Tom Aspinall.

Het was dus geen verrassing dat Hall uiteindelijk zijn weg naar de cage zou vinden. En dat deed hij op indrukwekkende wijze tijdens het debuutevenement van de World Freak Fight League.

Powerbomb en Knock-out!

De wedstrijd begon voorzichtig. De Neffati Brothers bleven op afstand van Hall, die dreigend in het midden van de cage stond. Uiteindelijk besloten de broers toch aan te vallen. Een slechte beslissing, zo bleek.

Eén van de broers waagde zich aan een single-leg takedown, maar Hall was hem te snel af. In ware pro-worstel stijl tilde hij de vechter op en gooide hem met een brute kracht neer in een spectaculaire powerbomb.

🎥 2 tegen 1: Eddie Hall wint Cage Fight met Powerbomb knock-out
Eddie Hall in actie tegen de Neffati broers

De andere Neffati Brother probeerde de aanval voort te zetten, maar Hall liet zien dat hij ook met zijn handen om kan gaan. Met een perfect uitgevoerde rechter directe haak stuurde hij zijn tegenstander naar dromenland, waardoor de scheidsrechter gedwongen was om het gevecht te stoppen.

Eddie Hall bewees met deze overwinning dat brute kracht nog steeds een belangrijke factor is in de vechtsport. De voormalig World's Strongest Man liet zien dat hij zich ook buiten de Strongman scene kan redden.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws