58-jarige Mike Tyson krijgt groen licht voor gevecht Nieuws
Nieuws

58-jarige Mike Tyson krijgt groen licht voor gevecht

58-jarige Mike Tyson krijgt groen licht voor gevecht

Mike Tyson maakt een grote kans om Jake Paul onderuit te slaan tijdens hun komende bokswedstrijd. Dit zegt Joe Rogan de YouTube sensatie en UFC commentator. Rogan geeft Iron Mike het groene licht voor de wedstrijd.

Joe Rogan heeft gemengde gevoelens over het aanstaande bokswedstrijd tussen Jake Paul en Mike Tyson. Het gevecht, dat gepland staat voor 15 november in het AT&T Stadium in Arlington, Texas, belooft een groot spektakel te worden en zal live gestreamd worden op Netflix.

Tijdens een gesprek met acteur Russell Crowe gaf Rogan zijn mening over het gevecht en de zorgen die er bestaan over het feit dat Tyson deze uitdaging aangaat op zijn bijna 60-jarige leeftijd.

Medische noodtoestand vertraagde gevecht

“58 is 58 — ongeacht wat je neemt en wat ze voor je doen, je blijft 58,” zei Rogan in een recente aflevering van zijn podcast. “Maar de 58-jarige Mike Tyson is niet de 50-jarige Mike Jones die verderop in de straat woont. Het is een ander soort mens, hij kan je hoofd nog steeds naar een andere dimensie slaan als hij je te pakken krijgt.”

Het gevecht stond oorspronkelijk gepland voor juli, maar moest worden uitgesteld nadat Tyson zich terugtrok vanwege een medische noodsituatie. De bokslegende en voormalig zwaargewichtkampioen heeft echter groen licht gekregen van artsen en is inmiddels weer in training om zich voor te bereiden op zijn terugkeer in de ring.

Rogan: Tyson nog steeds gevaarlijk, ondanks leeftijd

Rogan benadrukt dat hoewel Tyson ouder is, hij nog steeds een formidabele tegenstander is. “Het gaat er niet om dat hij 58 is,” zei Rogan. “Het gaat erom dat hij Mike Tyson is. Als hij je raakt, maakt het niet uit hoe oud hij is — hij kan je nog steeds vernietigen.”

Het gevecht tussen Jake Paul een opkomende bokser en social media-ster en de legendarische Mike Tyson, heeft veel aandacht getrokken vanwege de leeftijd en de status van beide vechters. Ondanks de zorgen blijft Rogan ervan overtuigd dat Tyson zelfs op 58-jarige leeftijd een kracht is om rekening mee te houden in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws