Absurd! Rapper Drake wed super hoog bedrag op Logan Paul vs Dillon Danis bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Absurd! Rapper Drake wed super hoog bedrag op Logan Paul vs Dillon Danis bokswedstrijd

Absurd! Rapper Drake wed super hoog bedrag op Logan Paul vs Dillon Danis bokswedstrijd

Rapper Drake De Canadese muzikant heeft onlangs heeft een super hoog bedrag ingezet op de langverwachte confrontatie tussen Dillon Danis en Logan Paul, namelijk $850.000.-.

Danis en Paul zullen dit weekend op zaterdag 14 oktober de boksring betreden in de Manchester Arena in Manchester, Engeland. Bij aanvang van het gevecht is Logan Paul als grote favoriet naar voren gekomen vanwege het gebrek aan ervaring van de voormalige Bellator-vechter in het boksen. Bovendien steunen steeds meer mensen Logan Paul nadat Dillon Danis de zaken persoonlijk heeft gemaakt door Paul's verloofde, Nina Agdal, erbij te betrekken.

Drake lijkt dezelfde gedachte te hebben, want hij plaatste op Instagram dat hij heeft ingezet op 'Paul' om zijn gevecht tegen 'El Jefe' te winnen door KO. Terwijl hij suggereerde dat men nooit moet wedden tegen een "persoonlijke vendetta", zei Drake: "Wed nooit tegen persoonlijke vetes en afrekenen met scores @stake @loganpaul"

In reactie op Drake's weddenschap tegen hem plaatste Dillon Danis een foto van zichzelf met de Canadese muzikant op Twitter en zei: "850 op mijn hoofd is gebrek aan respect."

Het is vermeldenswaard dat de Canadese muzikant berucht is vanwege zijn "Drake-vloek", een fenomeen waarbij sportsterren en teams een aanzienlijke neergang in hun fortuin ervaren na interactie met hem of gesteund te worden door hem. Dat gezegd hebbende, moet nog blijken of Logan Paul hetzelfde lot zal ondergaan of dat hij op 14 oktober als overwinnaar uit de strijd zal komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws