Nieuws

Alistair Overeem deelt genadeklap uit tegen dopingzondaar

Alistair Overeem betrad op 30 december 2011 de UFC-wereld met een spectaculaire overwinning op Brock Lesnar tijdens UFC 141 in Las Vegas. Dit gevecht markeerde een belangrijke mijlpaal in Overeem's carrière na in de kickboksring bijna iedereen gesloopt te hebben. Lesnar die bekend stond als vechter die anabolen gebruikte en doping werd later in 2017 een jaar lang geschorst na te zijn betrapt.

Brock Lesnar, gekleed in rood-zwarte MMA broek, kwam zoals verwacht uit de hoek als een 'vrachtwagen' en opende met krachtige trappen. Overeem, gekleed in wit-grijze broek, wist zich goed te verdedigen en ontweek al vroeg een poging van Lesnar om hem neer te halen.

Ondanks een snee boven zijn rechterwenkbrauw bleef Overeem kalm en bleef hij Lesnar onder druk zetten.

Knieën naar het lichaam eindigen het gevecht

Het gevecht nam een wending toen Overeem krachtige knieën in het lichaam van Lesnar begon te plaatsen. Deze troffen een zwakke plek: Lesnars lichaam, die eerder was geopereerd.

Lesnar probeerde de aanvallen op te vangen, maar Overeem's agressie en nauwkeurigheid waren te veel. Uiteindelijk wist Overeem Lesnar op spectaculaire wijze te verslaan met een technische knock-out (TKO) in de eerste ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws