Mike Tyson geeft verslaving toe: 'Kan niet meer zonder' Nieuws
Nieuws

Mike Tyson geeft verslaving toe: 'Kan niet meer zonder'

Mike Tyson geeft verslaving toe: 'Kan niet meer zonder'

Mike Tyson 58 jaar oud maakt zich op voor een gevecht met de jonge bokssensatie Jake Paul op 15 november. In aanloop naar het gevecht heeft Tyson openlijk gesproken over zijn voorbereidingen. Waarbij hij zelfs zijn plannen deelde om psychedelica te gebruiken vlak voor het gevecht. Het gevecht dat eerder werd uitgesteld vanwege een maagzweer bij Tyson wordt door velen met spanning naar uitgekeken.

Tyson blijft vol vertrouwen en vergelijkt deze uitdaging zelfs met zijn legendarische overwinning in 1988 op Larry Holmes. "Ik denk niet dat hij me pijn kan doen," vertelde Tyson aan Esquire.

Mike Tyson en zijn voorbereidingen voor het gevecht

In aanloop naar het gevecht heeft Tyson geen blad voor de mond genomen over hoe hij zich fysiek en mentaal voorbereidt. Naast intensieve training heeft hij ook gesproken over zijn controversiële plan om psychedelica in te nemen kort voor het gevecht. Deze aanpak is ongebruikelijk maar past bij Tyson’s unieke en vaak onconventionele benadering van het leven en de sport. Het gevecht zou aanvankelijk eerder plaatsvinden. Maar werd uitgesteld door een medische tegenslag van Tyson. Die kampte met een maagzweer.

Ondanks deze gezondheidsproblemen blijft Tyson vastberaden en gelooft hij dat zijn ervaring en mentale veerkracht hem in het voordeel plaatsen ten opzichte van de veel jongere Paul.

Mike Tyson zoekt opnieuw naar roem en glorie

Tyson's motivatie om op zijn leeftijd nog de ring in te stappen heeft een reden. Iron Mike erkent openlijk dat hij verslaafd is aan de aandacht. En het verlangen heeft om weer in de schijnwerpers te staan. "Mijn vrouw blijft zeggen: ‘Je hoeft dit niet te doen.’ En ik zeg dan: ‘Nee, ik moet dit doen. Ik ben verslaafd aan glorie. Ik hou ervan dat mensen de hele dag aan mij denken,’" gaf Tyson toe.

Dit verlangen naar roem gecombineerd met zijn vastberadenheid om nog steeds te presteren op het hoogste niveau maakt dit gevecht met Jake Paul tot een zeer interessant spektakel. Of Tyson op 58-jarige leeftijd nog steeds de kracht en snelheid heeft om de jonge en gedreven Paul te verslaan, blijft de vraag die iedereen bezighoudt.

51 claps
14 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws