Nieuws

Alistair Overeem onthult zijn ultieme top 3 vechters

Tijdens een recent interview met de JAXXON Podcast deelde Alistair Overeem zijn lijst van top drie favoriete MMA-vechters aller tijden. Volgens Overeem zijn Fedor Emelianenko, Kazushi Sakuraba en Vitor Belfort de vechters die het meeste indruk op hem hebben gemaakt gedurende zijn carrière.

Overeem prijst vooral Fedor vanwege zijn nederigheid, sterke waarden en mysterieuze uitstraling. "Hij is een goede vent, zeer nederig en heeft goede waarden," aldus Overeem.

Persoonlijke ervaringen en verhalen uit de ring

Naast zijn top drie favoriete vechters, deelde Overeem ook verhalen uit zijn eigen carrière, waaronder zijn ervaring met het gebruik van de guillotine als zijn kenmerkende techniek. Hij sprak ook over de moeilijkheden die ontstonden toen tegenstanders zich begonnen voor te bereiden op zijn sterke punten. "De guillotine was mijn perfecte techniek, totdat iedereen zich erop ging voorbereiden," vertelde Overeem.

Het gesprek nam een verrassende wending toen Rampage Jackson een van de presentatoren onthulde dat hij ooit een echte MMA-strijd had met zijn eigen zoon. Zijn zoon, die momenteel 24 jaar oud is, had hem ooit onverwachts een klap gegeven, wat leidde tot een volledige MMA-confrontatie in hun huis. Rampage maakte duidelijk dat hij als winnaar uit de strijd kwam, ondanks de onverwachte aanval.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws