Nieuws

Andrew Tate krijgt klappen van Armeense kickbokser: 'Oud zeer'

Andrew Tate de omstreden influencer die al geruime tijd Roemenië niet uit mag was in zijn vorige leven prof kickbokser. In een van zijn wedstrijden kreeg Tate te maken met de Armeniër Sahak Parparyan die de Amerikaans-Britse vechter een flink pak slaag gaf. We nemen je mee terug in de tijd.

In mei 2012 gingen Andrew Tate en Sahak Parparyan de ring in voor een van de meest intense gevechten in de kickbokswereld. Tate, met zijn lange, slanke gestalte en unieke vechtstijl, stond tegenover de kleinere maar ijzersterke Parparyan.

Het was duidelijk dat Tate hier niet zomaar een tegenstander had. Parparyan stond bekend om zijn harde klappen en onverzettelijkheid. Dit gevecht beloofde dus allesbehalve saai te worden. Ook was er oud zeer tussen de twee die elkaar al langer hadden uitgedaagd.

Parparyan zet meteen de toon met keiharde klappen

Vanaf het moment dat de bel klonk, vloog Parparyan er vol in. Hij begon met lage trappen die Tate meteen uit zijn evenwicht probeerden te halen. Het was alsof hij Tate wilde laten weten dat hij hier was om te winnen, koste wat kost.

Terwijl Tate probeerde afstand te houden, duwde Parparyan keer op keer naar voren. Zijn stoten en trappen kwamen zonder onderbreking, en je zag Tate zoeken naar een manier om dit stormachtige begin te overleven.

Tate laat zien wat hij waard is met slimme tegenaanvallen

Maar Andrew Tate zou Andrew Tate niet zijn als hij geen antwoord had. Na die eerste minuten van pure agressie begon hij zijn eigen plan uit te voeren. Zijn snelle bewegingen, onverwachte stoten vanuit alle hoeken, en die lange, venijnige jabs lieten Parparyan zien dat hij niet zomaar door Tate heen kon wandelen.

Elke keer dat Parparyan dichterbij kwam, had Tate een slimme combinatie klaar om hem op afstand te houden. De spanning steeg met de minuut, terwijl beide mannen vochten alsof hun leven ervan afhing. Parparyan won uiteindelijk de wedstrijd.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws