Antonio Plazibat zegt af voor gevecht met Levi Rigters op GLORY 95 Nieuws
Nieuws

Antonio Plazibat zegt af voor gevecht met Levi Rigters op GLORY 95

Antonio Plazibat zegt af voor gevecht met Levi Rigters op GLORY 95

Antonio Plazibat een van de meest prominente vechters in het kickboksen heeft op doktersadvies zijn gevecht tegen Levi Rigters bij GLORY 95 op 21 september in Zagreb Kroatië, moeten afzeggen. Dit nieuws komt als een teleurstelling voor fans vooral gezien het feit dat het evenement plaatsvindt in zijn thuisland.

In een video op sociale media legt Plazibat uit dat hij te maken heeft met een nieuwe blessure aan zijn arm, die ernstig genoeg is om zijn deelname aan het gevecht onmogelijk te maken.

Hoewel hij er alles aan gedaan heeft om fit te blijven. Vereist deze blessure een intensieve revalidatieperiode. Hierdoor ziet Plazibat zich genoodzaakt om het gevecht te annuleren en zijn herstel voort te zetten met als doel om in de toekomst weer volledig gezond en competitief te zijn.

GLORY Zoekt vervanging voor hoofdgevecht

GLORY heeft aangegeven dat ze op korte termijn een vervanger zullen aankondigen om het op te nemen tegen de nummer één zwaargewicht Levi Rigters in het hoofdgevecht van GLORY 95.

De nieuwe tegenstander van Rigters zal spoedig bekend worden gemaakt, wat voor extra spanning zorgt rondom het aankomende evenement.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws